20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Νέες θήκες από τη Volte-tel

    Νέες θήκες UNIVERSAL LINE BOOK από την VOLTETEL κατάλληλες για όλα τα smartphones. Οι συγκεκριμένες θήκες έχουν καταπληκτικό μοντέρνο σχεδιασμό από υψηλής ποιότητας PU δέρμα. Η ειδική VELVET επένδυση εσωτερικά αποτελεί την καλύτερη προστασία για την οθόνη, καθώς και η ειδικής κατασκευής, ισχυρή, αυτοκόλλητη, κινούμενη επιφάνεια στο εσωτερικό, συγκρατεί το τηλέφωνο στην θέση του, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την κάμερα και όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του, φόρτιση, handsfree χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε την θήκη.

    ΘΗΚΕΣ UNIVERSAL LEATHER LINE BOOK STAND 3M SLIDE

    Χάρη στις ειδικές οπές που υπάρχουν στο μπροστινό κάλυμμα μπορείτε να μιλήσετε στο κινητό σας χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε ανοιχτή την θήκη σας.

    Στο εσωτερικό η θήκη έχει εγκοπή για να παίρνετε μαζί σας την πιστωτική σας ενώ διαθέτει μαγνητικό κλείσιμο για να κρατάει τη θήκη κλειστή.

    Η λειτουργία STAND τέλος, σας διευκολύνει κατά την προβολή βίντεο ή φωτογραφιών.

    Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαθέσιμες διαστάσεις από 4,0” έως 4,5”, 4,5” έως 5,0” και 5,0” έως 5,7” ανάλογα με τις διαστάσεις του smartphone σας, και σε 4 διαφορετικά χρώματα Μαύρο, Άσπρο, Μπλε, και Ροζ για να επιλέξετε.

    Οι UNIVERSAL LINE BOOK τοποθετούνται και  αφαιρούνται εύκολα, είναι ελαφριές, λεπτές και δεν επηρεάζουν τις λειτουργίες του τηλεφώνου.

    Αγοράστε και εσείς τη μοναδική θήκη από τη Volte-tel εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles