19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέες θήκες για Samsung Galaxy S6 από τη Volte-tel

    Νέες θήκες LINE LEATHER-TPU BOOK STAND από την VOLTE-TEL κατάλληλες για τα νέο Samsung G920 Galaxy S6. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους από υψηλής ποιότητας PU δέρμα εξωτερικά τις κάνει να ξεχωρίζουν. Εσωτερικά το τηλέφωνο συγκρατεί θήκη από TPU υλικό και η ειδική VELVET επένδυση εσωτερικά αποτελεί την καλύτερη προστασία για την οθόνη. Χάρη στην ειδική προεξοχή περιμετρικά της TPU και σε συνδυασμό με το λουράκι με μαγνητικό κλείσιμο που κρατάει το μπροστινό κάλυμμα στην θέση του, οι θήκες LINE προστατεύουν το κινητό σας ακόμη και από πιθανές πτώσεις.

    ΘΗΚΕΣ SAMSUNG G920 S6 LINE LEATHER-TPU BOOK STAND

    Αποφύγετε τις γρατζουνιές στην οθόνη κρατώντας κλειστό το book-cover και διατηρήστε το τηλέφωνό σας σαν καινούριο. Στο εσωτερικό του book-cover υπάρχουν 2 εγκοπές για τις κάρτες σας και η λειτουργία STAND σας διευκολύνει κατά την προβολή βίντεο ή φωτογραφιών. Η λειτουργία STAND, τέλος, σας διευκολύνει κατά την προβολή βίντεο ή φωτογραφιών.

    Μπορείτε να επιλέξετε σε 4 διαφορετικά χρώματα Μαύρο, Άσπρο, Μπλε, και Ροζ. Οι LINE LEATHERTPU BOOK STAND τοποθετούνται και  αφαιρούνται εύκολα, είναι ελαφριές, λεπτές και δεν επηρεάζουν τις λειτουργίες του τηλεφώνου.

    Δείτε τις θήκες LINE LEATHER-TPU BOOK STAND εδώ.

    Για περισσότερες θήκες SAMSUNG GALAXY S6 δείτε εδώ.

    Για θήκες SAMSUNG GALAXY S6 EDGE δείτε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles