15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Planes: Fire and Rescue μαθαίνει στα παιδιά την… υπομονή

    Disney διεύρυνε τον κόσμο του Cars με το Planes, αναδεικνύοντας τον Dusty Crophopper ως τον πλέον αγαπημένο ιπτάμενο ήρωα των παιδιών. Και εκεί που το Planes (2013) τους πέρασε το μήνυμα “γίνε ο καλύτερος που μπορείς”, στο Planes: Fire and Rescue το σενάριο τους λέει πως όταν βλέπεις τα όνειρά σου να μην πραγματοποιούνται, δείξε υπομονή, προσαρμόσου στις νέες καταστάσεις και όλα είναι σίγουρο πως θα φτιάξουν.

    planesfireandrescue

    Ο παραγωγός 
    Ferrell Barron την αποκάλεσε πολύ επιτυχημένα μία ιστορία «τραυματία αθλητή». Όταν προκύπτει μία ατυχία πρέπει να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις. Ο Dusty από μέγας πρωταθλητής των αιθέρων, θα βρεθεί με ένα αξεπέραστο μηχανικό πρόβλημα να προσπαθεί να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στο Piston Peak National Park δίπλα στα πυροσβεστικά αεροπλάνα που καθοδηγεί ο Blade Ranger με το σκοτεινό παρελθόν. Μία τεράστια φωτιά θα κάνει τον Dusty να συνειδητοποιήσει πως το να υπηρετείς τους άλλους, ίσως και να σου δίνει μία καλύτερη πληρότητα από μία καριέρα υψηλών οκτανίων.

    Ο σκηνοθέτης Bobs Gannaway έδωσε στα «εξωτερικά» γυρίσματα την… απρόσμενη ομορφιά ενός κόσμου όπου αεροπλάνα και αυτοκίνητα πάνε για διακοπές σε μεγάλα εθνικά πάρκα, ενώ τα πλάνα από ψηλά έδωσαν έμφαση και σασπές τις στιγμές που έπρεπε. Το μήνυμα ωστόσο παραμένει το πιο δυνατό σημείο. Το Planes: Fire and Rescue ζητάει από τα παιδιά να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την περίπτωση να ζορίσουν τα πράγματα και τότε πρέπει να είναι προετοιμασμένα. Αν φανείς δυνατός, μπορεί στη γωνία να σε περιμένει ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. 

    Ένα υπέροχο μάθημα που γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό όταν το ακούς από ένα αεροπλάνο που μιλάει.

    (Κυκλοφορεί σε DVD από την Feelgood Entertainment)

    Planes 2 DVD Packshot

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles