19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Όλες οι πληροφορίες για το Assassin’s Creed IV: Black Flag

    assassins-creed-october

    Με κάθε επισημότητα βγήκε πλέον στη δημοσιότητα το πλήρες… σετ πληροφοριών που αφορά το Assassin’s Creed IV: Black Flag, τα πρώτα στοιχεία για το οποίο ξεπήδησαν μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα.

    Κατ’ αρχάς για να απολαύσεις εσύ το παιχνίδι, δουλεύουν όχι ένα, ούτε δύο αλλά οκτώ (!) στούντιο και εδώ που τα λέμε, ο αριθμός είναι μάλλον φυσιολογικός αν αναλογιστείς ότι μιλάμε για 50 τοποθεσίες με τρεις τεράστιες πόλεις και έναν ολόκληρο ωκεανό στα πόδια σου! Για την ιστορία, στο παιχνίδι εργάζονται τα στούντιο της Ubi σε Σόφια, Ανσύ, Κίεβο, Σιγκαπούρη, Μονπελιέ, Κεμπέκ, Βουκουρέστι και βέβαια Μόντρεαλ.

    Λοιπόν, στα του παιχνιδιού: το Assassin’s Creed IV δεν είναι τελείως ξεκρέμαστο σε σχέση με το Assassin’s Creed III. Στο αρχικό του βίντεο, ο πειρατής Μαυρογένης μιλά για την ιστορία του Έντουαρντ Κένγουεϊ, πατέρα του Χέιθαμ Κένγουεϊ από το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς. Τη συνέχεια μπορείς να τη δεις στο κλιπάκι που ακολουθεί πατώντας το «play».

    Όπως αποκάλυψαν οι άνθρωποι της Ubisoft σε event που έλαβε χώρα πριν μερικές μέρες –και για το οποίο μάθαμε από το VG247– το Assassin’s Creed IV: Black Flag θα περιλαμβάνει 50 διαφορετικές τοποθεσίες: νησιά, πόλεις, λιμάνια. Ο παίκτης θα μπορεί να τις εξερευνήσει απλά σαλπάροντας με τη βάρκα (ή το πλοίο…) του, έχοντας μια πληθώρα δραστηριοτήτων που μπορεί να εξασκήσει στην πορεία –ωκεανός είναι, φάλαινες έχει… Μένει να δούμε αν θα υπάρχουν loading times βέβαια σε όλο αυτό το concept.

    Το παιχνίδι εννοείται πως θα δανείζεται στοιχεία από όλα τα προηγούμενα Assassin’s Creed ενώ θα περιλαμβάνει και multiplayer. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, και η απουσία του σύγχρονου ασασίνου, Desmond

    Το Assassin’s Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει εντός του 2013 για PS3, Xbox 360, PC και PS4. Το Xbox 720 δεν αναφέρεται στη λίστα, πιθανότατα διότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα…

     

    Πηγή: gameslife

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles