21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Δανία – Γερμανία 1-2

    Οι Γερμανοί έκαναν το «καθήκον» τους και επικρατώντας των Δανών με 2-1 στο τελευταίο τους παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Euro 2012, εξασφάλισαν την πρώτη θέση στο γκρουπ τους κάνοντας μάλιστα το «απόλυτο» των τριών νικών. Σε καμία περίπτωση τα «Πάντσερ» δεν υποτίμησαν τον αγώνα παρατάσσοντας τη βασική τους σύνθεση και έχοντας ως στόχο μόνο τη νίκη.

    Οι παίκτες του Joachim Low μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 19’ με τον Podolski ο οποίος σκόραρε στην 100ή του συμμετοχή –έγινε μάλιστα ο νεότερος Ευρωπαίος που καταφέρνει κάτι τέτοιο! Οι Δανοί ξύπνησαν μετά το γκολ και απάντησαν άμεσα με τον Krohn-Dehli ο οποίος πιστοποίησε πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα –τι κρίμα που δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Euro… Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν μείνει στο 1-1 έχοντας μοιραστεί γκολ και εντυπώσεις.

    Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Δανούς να έχουν δοκάρι με τον Jacob Poulsen σε σουτ που έβγαλε νοκ-άουτ τον Neuer. Οι παίκτες του Olsen είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να την εξαργυρώσουν με κάποιο γκολ. Αντίθετα οι Γερμανοί κλείστηκαν στην άμυνα και χτύπησαν στην κόντρα. Κάπως έτσι ο Lars Bender, έπειτα από προσπάθεια του Klose στο 80’ σκόραρε και «σφράγισε» το εισιτήριο των Γερμανών για την επόμενη φάση του Euro, αφήνοντας εκτός τους Δανούς.

     

    Οι συνθέσεις

    Δανία: Andersen, Jacobsen, Kjaer, Agger, S. Poulsen, Kvist, J. Poulsen (Mikkelsen 82’), Zimling (C. Poulsen 78’), Eriksen, Krohn-Dehli, Bendtner

    Γερμανία: Neuer, Bender, Hummels, Badstuber, Lahm, Khedira, Schweinsteiger, Muller (Kroos 84’), Ozil, Podolski (Schurrle 64’), Gomez (Klose 74’)

     

    Τα γκολ

    Krohn-Dehli 24’ – Podolski 19’, Bender 80’

     

    Οι κάρτες

    – – –

     

    Δείτε βίντεο

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles