13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    10 sequels που θα θέλαμε να δούμε

    Πέρα από τον κακό χαμό των sequels που ώρες ώρες μοιάζουν να στραγγαλίζουν οτιδήποτε το αυθεντικό έχει μείνει εκεί έξω στον κινηματογραφικό κοσμο, υπάρχουν ωστόσο κάποια φιλμ που πραγματικά τους αξίζει μία ακόμα ευκαιρία, για να αναπτύξουν, ελπίζουμε το ίδιο καλά, το original story τους.

    spaceballs-darkhelmet

    Το Anchorman 2 το είδαμε, κάτι ακούγεται πως το Beetlejuice προχωράει κανονικά, ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς, Eddie Murphy, έκλεισε για 4ο φιλμ, το Ghostbusters ίσως και να επιστρέψει για τρίτη φορά αν και χωρίς τον Harold Ramis θα είναι δύσκολα και διαφορικά. Με αυτά ας πούμε πως καλώς ή κακώς θα ξεμπερδέψουμε. Υπάρχουν όμως κάποια συγκεκριμένα classics που πρέπει να μπουν στην διαδικασία του sequel και άμεσα μάλιστα. Δείτε την παρακάτω λίστα και προσθέστε άφοβα τις δικές σας προτιμήσεις.

    Spaceballs
    Δεν τίθεται καν ερώτημα. Με τον χαμό που θα υποστούμε μέχρι το καινούργιο φιλμ του Star Wars, θα ήταν ευλογία να εμφανίζονταν ο Mel Brooks, με μία γερή αναλαμπή έμπνευσης και να τα ισοπεδώσει όλα, αφήνοντας πίσω του αστρική σκόνη. Spaceballs 2: The Search for More Money. Το θέλουμε. Το έχουμε ανάγκη.

    The Professional
    Ο Luc Besson και η Natalie Portman το έχουν συζητήσει να γυρίσουν ένα sequel του καταπληκτικού original με την Portman να υποδύεται τη μεγάλη πια σε ηλικία Mathilda. Την φαντάζεστε σε ρόλο hitwoman; Αψογο. Ας όψονται τα προβλήματα του Besson με τo studio Gaumont Film Company.

    Gremlins
    Ευκαιρία δεν είναι για τον Joe Dante που δεν μπορεί να πει κανείς πως πέθανε στη δουλειά έκτοτε να επιστρέψει με ένα ακόμα Gremlins; Reboot, sequel, πείτε το όπως θέλετε, αλλά εμείς πεθαίνουμε να δούμε ξανά τον Gizmo.

    https://www.youtube.com/watch?v=-14d51QTVjo

    Big Trouble in Little China
    Αξέχαστη η ταινία του 1986, ένα εξαιρετικό δείγμα fun action που του άξιζε εύκολα τριλογία, για να στέκεται ο Jack Burton εκεί ψηλά με τον Indiana Jones. Κι αν δεν του κάνει η Κινέζικη μυθολογία του Kurt Russell θα τον βολέψουμε με ελληνικό concept στην ανάγκη!

    District 9
    Άφωνοι είχαμε μείνει με την πρωτοποριακή αισθητική αλλά και το concept του Neil Blomkamp, που μάλιστα βρήκε άμεσα και πολλούς μιμητές. Γιατί λοιπόν να μην δούμε την συνέχεια της ιστορίας του Christopher και την επιστροφή των κακάσχημων aliens;

    https://www.youtube.com/watch?v=FgFwHjEejPw

    Jackie Brown
    Η πιο υποτιμημένη ταινία μακράν του Tarantino. Χάρμα οφθαλμών, αυτιών και πάει λέγοντας. Θέλουμε να δούμε ξανά την γυναικάρα Pam Grier σε όλη την 70s γοητεία της. Σύντομα!

    The Incredibles
    H με διαφορά καλύτερη ταινία της Pixar από την άποψη πως μάγεψε εξίσου μεγάλους και μικρούς. Μία από τις αυθεντικές ταινίες των τελευταίων ετών (όχι μόνο animation) και ίσως αυτή με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα στο μέλλον. Παρακαλάμε από τώρα γονατιστοί την Disney να χειριστεί το θέμα με απέραντο σεβασμό.

    Unbreakable
    Μπορεί να δίνονται απαντήσεις στον επίλογο, αλλά η ταινία αφήνει την αίσθηση πως αποτελεί το ξεκίνημα μίας ιστορίας. Και οι οι Bruce Willis και ο Samuel L. Jackson μοιάζουν πως μπορούν να μάχονται για πάντα ο ένας τον άλλον. Τι καλύτερο μπορείς να ζητήσεις κύριε M. Night Shyamalan που τελευταία ζορίζεσαι αρκετά;

    Top Gun
    Το βασικότερο είναι πως ο Tom Cruise είναι αγέραστος. Τον Val Kilmer που αφράτεψε τον αλλάζεις με κάποιον από τους Hemsworth και είσαι έτοιμος να κατακτήσεις ξανά τους ουρανούς με τον Tom να το παίζει αυτή τη φορά σκληροπυρηνικός εκπαιδευτής! Η Ray-Ban θα ανοίξει μετά υποκατάστημα στον Άρη…

    Snakes on a Plane
    Γιατί όχι δηλαδή; Ο Samuel L. Jackson είπε πως την καταευχαριστήθηκε την ταινία και αυτή τη φορά μάλιστα θα μπορούσε ο σατανικός σεναριογράφος να τα βάλει όλα on board στο Air Force One! Και να προσθέσει και κανένα κροκόδειλο! Όλα γίνονται στο Hollywood!

    https://www.youtube.com/watch?v=u6Squ9a2kO4

    Και αυτές που δεν μας φαίνονται καθόλου καλή ιδέα!
    The Breakfast Club – High School Reunion; Για όνομα!
    Trainspotting –  Danny Boyle άστο στην ησυχία του please.
    Sixth Sense – Πως να ξαναμικρύνεις τον Haley Joel Osment;
    Ε.Τ. – Όχι. Με τίποτα. Ξεχάστε το!
    Κουρδιστό Πορτοκάλι – Τεράστιο “flop”. Από τώρα μπορείς να ακούσεις το κράξιμο.
    V For Vendetta – Όλες οι μάσκες θα κλαίνε. Τυχαίο;
    Πολίτης Κέιν – Έλεος…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles