15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    15 απρόσμενες χρήσεις για τα μαύρα μεταλλικά clips (vid)

    Τα μαύρα μεταλλικά κλιπ (ή… binder clips αν προτιμάτε) σίγουρα υπάρχουν κάπου στο γραφείο σας. Τα κομψά αντικείμενα, που πολλές φορές παίζουμε με τα χέρια μας, μπορούν να έχουν πολύ περισσότερες χρήσεις απ’ αυτές που θα μπορούσατε ίσως να φανταστείτε. Στο video που θα βρείτε στο τέλος του θέματος υπάρχουν 15 (!) απρόσμενες χρήσεις των binder clips που ενδεχομένως δεν έχετε σκεφτεί.

    binder clips

    Πρόκειται για ένα video που δημιουργήθηκε από την ιαπωνική “venlee lifehack”, το οποίο έχει πραγματικό ενδιαφέρον και μας δείχνει πως το μεταλλικό κλιπ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από σταθμός βάσης για τηλέφωνο έως για να έχετε σε τάξη τα καλώδιά σας, αλλά και σε πολλές άλλες χρήσεις στο σπίτι που θα σας εκπλήξουν…

    Untitled

    Και για να προσθέσουμε και λίγη ιστορία, το αντικείμενο έχει κερδίσει πατέντα πριν από 100 περίπου χρόνια στην Washington (ανακαλύφθηκε το 1910 από τον Louis E. Baltzley), ενώ σήμερα βρίσκεται μέσα στα 999 πιο σημαντικά αντικείμενα που έχουν σχεδιαστεί ποτέ σύμφωνα με τα Phaidon Design Classics, βιβλία αναφοράς για το βιομηχανικό design.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles