21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    17 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν την πρεμιέρα της 7ης σεζόν του The Walking Dead

    (——το θέμα περιλαμβάνει κάποιου είδους spoilers για τη σειρά αν δεν έχετε δει όλα τα επεισόδια——–)

    Έχουν περάσει δύο ημέρες από την προβολή της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της 7ης σεζόν του The Walking Dead και όλοι ακόμη συζητούν τα δραματικά γεγονότα αλλά και την απίστευτη βία που την σημάδεψαν.

    Η αγωνία για το ποιους τελικά “καθάρισε” ο Negan με την Lucille είχε φτάσει στο αποκορύφωμα και όπως ήταν φυσιολογικό οι καναπέδες στην Αμερική αναστέναξαν από τον κόσμο που κάθησε να δει το πρώτο επεισόδιο του καινούργιου κύκλου. 17 ολόκληρα εκατομμύρια λοιπόν παρακολούθησαν την πρεμιέρα, ένα νούμερο που αποδεικνύει πως η δυναμική της σειράς εξακολουθεί να είναι άκρως εντυπωσιακή.

    walking-dead-ratings-season-7-premiere

    Το επεισόδιο ήταν με διαφορά το νούμερο ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το βράδυ της Κυριακής και μπορεί να μην έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης της σειράς, βλέπε 17.3 εκατομμύρια από την πρεμιέρα της 5ης σεζόν “No Sanctuary”, ωστόσο βελτίωσε σημαντικά τα νούμερά της στις διάφορες κατηγορίες. Από αυτά τα 17 εκατομμύρια, τα 10.7 ήταν στο κρίσιμο ηλικιακό δείγμα 18-49, δίνοντας μεγάλη ώθηση στη σειρά που είχε αρχίσει να δείχνει κάποια σημάδια κόπωσης την 6η σεζόν όπου παρατηρήθηκαν κάποιες χαμηλές τηλεθεάσεις. Η σειρά πλέον φαίνεται πως μπαίνει σε μία καινούργια φάση, αφού μπορεί να μετράμε…

    (SPOILERS)

    …δύο απώλειες από την πρεμιέρα, είναι ωστόσο σίγουρο πως θα δούμε πολύ περισσότερο Negan στα επόμενα επεισόδια κάτι που μόνο καλό θα κάνει στο σασπένς.

    Να πούμε εδώ πως η τηλεθέαση θα ξεπεράσει τα 17 εκατομμύρια εάν προστεθούν εκείνοι που αναμένεται να δουν την πρεμιέρα από DVR και άλλες πλατφόρμες, με το ακριβές νούμερο να αναμένεται να αποκαλυφθεί από την Live+7 μέτρηση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles