19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Google Play: η εξέλιξη του Android Market σε οικοσύστημα

    Ενώ το Android Market ξεκίνησε φιλοξενώντας απλά εφαρμογές, τελικά αναπτύχθηκε ώστε να προσφέρει περισσοτέρων ειδών περιεχόμενο, όπως multimedia και βιβλία. Έτσι η Google έκρινε ότι ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα, και να εξελίξει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

    Το αποτέλεσμα είναι το Google Play, μία πλατφόρμα μέσω της οποίας η εταιρεία διαθέτει εφαρμογές, μουσική, βίντεο και βιβλία. Το Google Play όμως δεν είναι απλά ένα κατάστημα, αλλά ένα οικοσύστημα, όπως το iCloud της Apple.

    Έτσι το περιεχόμενο που κατεβάζετε είναι αυτόματα διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές σας. Διαβάζοντας ένα βιβλίο σε μία συσκευή, μπορείτε να το ανοίξετε τη σελίδα όπου είχατε μείνει, από άλλη συσκευή. Το ίδιο σύστημα «resume» λειτουργεί και για τα multimedia αρχεία σας. Επίσης θα προστεθεί και ένα νέο tab με το όνομα Play στη μπάρα της κεντρικής σελίδας της Google.

    Για μία εβδομάδα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν περιεχόμενο από το Google Play με εκπτώσεις σε συγκεκριμένα αντικείμενα. Να σημειώσουμε ότι το Play απαιτεί συσκευές με Android 2.2 ή νεότερη έκδοση για να λειτουργήσει.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles