15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    28 Months Later: Ετοιμάζεται νέος post apocalyptic/zombie κύκλος τρόμου

    To όνομα Alex Garland σας λέει κάτι; Αυτή την εποχή ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης βλέπει και πάλι τις μετοχές του τρομερά ανεβασμένες. Το indie sci-fi Ex Machina έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έτσι οι πόρτες έχουν ανοίξει διάπλατα γι’ αυτόν. Όχι πως ήταν και ποτέ κλειστές. Μιλάμε για τον σεναριογράφο τους φοβερού και τρομερού 28 Days Later, την τεράστια post-apocalyptic/horror/zombie επιτυχία του 2002 που έστησε μαζί με τον Danny Boyle. Έχοντας και οι δύο μία αλλεργία με τα sequel, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την ιστορία του εξίσου τρομακτικού αλλά με διαφορετική προσέγγιση και αισθητική 28 Weeks Later, προσφέροντας την βοήθειά τους μόνο από τη θέση των παραγωγών.

    28-weeks-later-robert-carlyle

    Οκτώ χρόνια μετά δεν είχε ακουστεί κάτι για να τριτώσει το… ζόμπι κακό των ταινιών. Αυτά μέχρι τώρα, γιατί όπως φαίνεται θα έχουμε και συνέχεια. Για την ακρίβεια η ιδέα γεννήθηκε πριν από δύο χρόνια. Καθώς ο Boyle είχε ξεκινήσει να δουλεύει επάνω σ’ ένα sequel του Trainspotting, ο Garland είχε μία έμπνευση για το πως θα μπορούσε να κινηθεί σεναριακά το τρίτο φιλμ του franchise, την οποία και είπε στον Andrew McDonald, παραγωγό του 28 Days Later. Ο οποίος την λάτρεψε από την πρώτη στιγμή, ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα και όπως λέγεται την έχει εξελίξει αρκετά.
    Όπως δήλωσε στο Indiewire o Garland, επειδή είχε την καινούργια, 28 Months Later, ιδέα δεν σημαίνει πως θα είναι εκείνος που θα την σκηνοθετήσει κιόλας. Ωστόσο και μόνο το γεγονός πως κάποιος ασχολείται με το τρίτο μέρος του τρομερού αυτού concept αυτό δεν μπορεί παρά να μας χαροποιεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles