19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    500 Stormtroopers εισέβαλαν στο Σινικό Τείχος!

    Όλος ο πλανήτης μετράει αντίστροφα για την προβολή του Star Wars Episode VII: The Force Awakens στη μεγάλη οθόνη και μέχρι να έρθει η μεγάλη ώρα θα μετράμε επίσης και εντυπωσιακά marketing stunts ανά τον κόσμο που προωθούν την ταινία. Πάντως αυτό που συνέβη στην Κίνα δεν έχει προηγούμενο και δεν ξέρουμε εάν θα καταφέρει κάποιος να το ξεπεράσει. Στις 21 Οκτωβρίου οι Κινέζοι fans πρέπει να έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν 500 (!) Stormtroopers να εμφανίζονται στο Σινικό Τείχος!

    stormtroopers-great-wall-of-china-1

    Το marketing τμήμα της Disney έστησε όλο αυτό το απίθανο project με ένα τεράστιο billboard να γράφει “The Force Awakens” στα Κινέζικα. Φυσικά η όλη εικόνα παραπέμπει και σ’ ένα από τα γνωστότερα μνημεία της Κίνας, τον Πήλινο Στρατό του αυτοκράτορα Κιν Σιχουάνγκ, όπου πάνω 8.000 αγάλματα απεικονίζουν μορφές ανθρώπων και αλόγων, την περίφημη φρουρά του βασιλιά Κιν.
    Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους ήταν τυχεροί αφού γύρισαν σπίτι με ένα από τα φωτόσπαθα που μοιράστηκαν στο event. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα στην Κίνα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία εξόδου της ταινίας, ωστόσο ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν μεγάλος.
    Όπως είναι γνωστό οι δεσμοί μεταξύ Hollywood και Κίνα έχουν σφίξει όσο ποτέ άλλοτε με την Disney και την 20th Century Fox να έχουν υπογράψει μάλιστα συμφωνία με τον κινέζικο κολοσσό του διαδικτύου Tencent, δίνοντάς του έτσι την άδεια να στριμάρει τα πρώτα έξι φιλμ του franchise, τα οποία δεν έχουν προβληθεί ποτέ στη χώρα!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles