16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Sony γιορτάζει με έξι επιτυχίες στα Βραβεία EISA 2014

    • European Professional Compact System Camera για τη χρονιά 2014-2015: α7R
    • European Compact Camera για τη χρονιά 2014-2015: DSC-RX100 III
    • European Camcorder για τη χρονιά 2014-2015: FDR-AX100
    • European 4K Ultra HD TV για τη χρονιά 2014-2015: KDL-65X9005B
    • European Tablet για τη χρονιά 2014-2015: Xperia Z2 Tablet
    • European Digital Source για τη χρονιά 2014-2015: HAP-Z1ES

     [ΔΤ]

    Η δέσμευση της Sony να προσφέρει προϊόντα που αγγίζουν τα συναισθήματα των ανθρώπων, βασιζόμενη στη φιλοσοφία «Kando», επιβραβεύτηκε με έναν αριθμό ρεκόρ βραβείων από την EISA (European Imaging and Sound Association), τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό πολυμέσων στην Ευρώπη.

    Τα βραβεία αυτά αποτελούν αναγνώριση της κορυφαίας τεχνολογίας της Sony, που ενώνει τους τομείς της τηλεόρασης, της ψηφιακής απεικόνισης, των συστημάτων οικιακού κινηματογράφου και των κινητών προϊόντων, και αποδεικνύουν τη δέσμευση της Sony να παράγει υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα προϊόντα που χρησιμοποιούν με εμπιστοσύνη οι καταναλωτές.

    European Professional Compact System Camera για τη χρονιά 2014-2015: α7R

    H α7R, με όμορφο στυλ και ευκολία στο κράτημα, είναι μια φωτογραφική μηχανή, χωρίς συμβιβασμούς, που βάζει πρώτα από όλα τις ανάγκες των προηγμένων χρηστών. Οι μπροστά και οι πίσω διακόπτες, μαζί με τη ροδέλα χειρισμού καθώς και ο διακόπτης αντιστάθμισης της έκθεσης δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να κάνει εύκολες ρυθμίσεις, όσο καδράρει τα πλάνα μέσα από το υψηλής αντίθεσης και υψηλής ανάλυσης σκόπευτρο XGA OLED Tru-Finder ή την LCD οθόνη τύπου 3,0, με δυνατότητα κλίσης.

    Ο full-frame αισθητήρας Exmor CMOS 35 χλστ. ενσωματώνει τις τεχνολογίες συγκέντρωσης του φωτός και διεύρυνσης της φωτοδιόδου και παρουσιάζει ένα νέο φακό χωρίς κενά, που εξαλείφει τα κενά μεταξύ των γειτονικών pixels. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, αυξάνεται η αποδοτικότητα της συλλογής του φωτός, επιτυγχάνοντας εξαιρετική ανάλυση, ευαισθησία και χαμηλό θόρυβο, ενώ παρακάμπτεται η πρόκληση του μειωμένου μεγέθους pixel λόγω του εξαιρετικά υψηλού συνόλου pixel.

     European Compact Camera 2014-2015 DSC-RX100 III

    European Compact Camera για τη χρονιά 2014-2015: DSC-RX100 III

    Η Cyber-shot RX100 III, η οποία βασίζεται στη σειρά των φημισμένων προκατόχων της, κατασκευάζεται από ανθεκτικό αλουμίνιο, που είναι ελαφρύ και κομψό, και άρα ιδανικό για τα ταξίδια σας. Ο αναβαθμισμένος φακός και ο γρήγορος επεξεργαστής εικόνων συμπληρώνονται από το τηλεσκοπικό σκόπευτρο OLED Tru-Finder™ με επικάλυψη ZEISS® T*, τις βελτιωμένες λειτουργίες ταινίας και την οθόνη LCD με κλίση 180 μοιρών – όλα αυτά σε μια κομψή φωτογραφική μηχανή σταθερών φακών, που πραγματικά, χωράει στην τσέπη σας.

     European Compact Camera 2014-2015 DSC-RX100 III

    European Camcorder για τη χρονιά 2014-2015: FDR-AX100

    Η FDR-AX100E είναι η πρώτη 4K Handycam® με έναν μεγάλο αισθητήρα Exmor R™ CMOS τύπου 1,0 με οπίσθιο φωτισμό, ο οποίος είναι μεγαλύτερος από αυτόν που διαθέτουν οι συνηθισμένες καταναλωτικές βιντεοκάμερες, και συλλαμβάνει άψογες εικόνες 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixels) με τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες από την Full HD, ενώ επιτρέπει όμορφα εφέ αποεστίασης φόντου.

    Ο αισθητήρας 4K συνδυάζεται με τον πολύ δυνατό επεξεργαστή BIONZ X της Sony, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία μείωσης ψηφιακού θορύβου και λεπτομερούς αναπαραγωγής για εξαιρετικά ζωντανές λήψεις, που είναι ακόμα πιο κοντά στην πραγματικότητα. Μαζί με την προηγμένη λειτουργία Cinematone Gamma/Colour της βιντεοκάμερας, η προοδευτική εγγραφή 25p χαρίζει μια θερμή, πλούσια εμφάνιση στις λήψεις σας.

    European Camcorder 2014-2015 FDR-AX100

    European 4K Ultra HD TV για τη χρονιά 2014-2015: KDL-65X9005B

    Η BRAVIA™ X9, η 4Κ τηλεόραση με τη μεγάλη οθόνη, προσφέρει ό,τι καλύτερο διαθέτει η Sony, με εξαιρετικές εικόνες και ποιοτικό ήχο, σε μια πρωτοποριακή εμφάνιση. Οι εικόνες είναι πιο φωτεινές και πιο δυνατές από ποτέ με το νέο δυναμικό εύρος X-tended Dynamic Range™. Η μοναδική τεχνολογία TRILUMINOS Display εξακολουθεί να προκαλεί ισχυρά συναισθήματα σε κάθε σκηνή με πλούσια, ζωντανά κόκκινα και σμαραγδένια πράσινα. Όλα έχουν αναβαθμιστεί άψογα από τον ισχυρό επεξεργαστή εικόνας 4K X-Reality™ PRO. Είτε βλέπετε σε 4K, είτε σε HD, η ειδική βάση δεδομένων εικόνων 4K της Sony προσφέρει ζωντανές εικόνες, έντονα χρώματα και αντιθέσεις. Η μοναδική δομή Wedge της τηλεόρασης X9 αυξάνει τη σταθερότητα, επιτρέπει τις απλές καλωδιακές συνδέσεις και παρέχει μεγαλύτερη χωρητικότητα στα ηχεία για πλουσιότερο και ισχυρότερο ήχο.

     European 4K Ultra HD TV  2014-2015 KDL-65X9005B

    European Tablet για τη χρονιά 2014-2015: Xperia Z2 Tablet

    Με το Xperia Z2 Tablet, η Sony δημιούργησε ένα tablet που είναι ταυτόχρονα όμορφα κομψό και φορητό. Είναι κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά, ενώ ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με προσοχή, ώστε να δημιουργηθεί το λεπτότερο (μόνο 6,4 χλστ.) και ελαφρύτερο (με βάρος μόλις 426 γρ. για το μοντέλο με Wi-Fi και 439 γρ. για το μοντέλο με LTE/3G) αδιάβροχο tablet1 στον κόσμο, που είναι εξαιρετικά φορητό και άνετο στο κράτημα, ακόμα και με το ένα χέρι. Ο περίφημος σχεδιασμός OmniBalance της Sony δημιουργεί ένα κομψό σχήμα που είναι ευχάριστα λεπτό αλλά και σταθερό, παρέχοντας ισορροπία και συμμετρία προς όλες τις κατευθύνσεις, για άνετο κράτημα και όμορφη εμφάνιση από όλες τις γωνίες. Όπως θα περίμενε κανείς από τη Sony, αυτή η ελαφριά ομορφιά είναι εντελώς αδιάβροχη.

     European Tablet 2014-2015 Xperia Z2 Tablet

    European Digital Source για τη χρονιά 2014-2015: HAP-Z1ES

    Το σύστημα αναπαραγωγής ήχου HDD, HAP-Z1ES, που κατασκευάστηκε με πάρα πολύ προσοχή, ώστε να πληροί τα πρότυπα των αληθινών μουσικόφιλων, εξάγει τις πιο φίνες λεπτομέρειες από τα σύγχρονα μουσικά αρχεία υψηλής ανάλυσης. Τα μουσικά αρχεία αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του συστήματος, με χωρητικότητα 1TB, και μπορούν να μεταφερθούν – ασύρματα ή μέσω καλωδίου – από τον υπολογιστή ή το Mac σας, με την εφαρμογή HAP Music Transfer. Η εφαρμογή, αυτόματα, συγχρονίζεται με τις καινούργιες λήψεις, ώστε ο σκληρός δίσκος του συστήματος αναπαραγωγής ήχου να είναι πάντα ενημερωμένος.

     European Digital Source 2014-2015 HAP-Z1ES

    Τι είπε η EISA

     

    European Professional Compact System Camera για τη χρονιά 2014-2015: α7R

    Η Sony κατάφερε να χωρέσει έναν αισθητήρα full‐frame 35 χλστ. σε μια τόσο μικρή compact φωτογραφική μηχανή χωρίς καθρέφτη και δημιούργησε μια παγκόσμια πρωτιά, που διατίθεται σε εξαιρετική τιμή. Με 36 megapixels και χωρίς αντιπαραποιητικά φίλτρα, η Alpha 7R προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, την υψηλότερη, αυτήν τη στιγμή, σε οποιαδήποτε compact φωτογραφική μηχανή, ενώ ο επεξεργαστής BIONZ X της Sony παρέχει υψηλή ευαισθησία ISO μέχρι 25.600, με σχετικά χαμηλό ψηφιακό θόρυβο. Το σύστημα AF που βασίζεται στην αντίθεση είναι γρήγορο και αποφασιστικό, ενώ το εξαιρετικό ηλεκτρονικό σκόπευτρο και η 3 ιντσών οθόνη, με δυνατότητα κλίσης, χαρίζουν φωτεινή και καθαρή θέαση. Μπορείτε ακόμα να κάνετε λήψεις με τηλεχειρισμό και να μεταφέρετε ασύρματα τις φωτογραφίες σας, χάρη στο ενσωματωμένο Wi‐Fi και NFC.

     

    European Compact Camera για τη χρονιά 2014-2015: DSC-RX100 III

    Με την Cyber‐shot DSC‐RX100 III, η Sony προχώρησε σε βελτιώσεις σε μια μηχανή που ήταν ήδη μια από τις καλύτερες compact μηχανές που υπάρχουν. Η RX100 III διατήρησε την υψηλή ανάλυση, τα 20‐megapixel, τον αισθητήρα CMOS 1 ίντσας της προκατόχου της και κατάφερε, αν και μοιάζει απίστευτο, να χωρέσει την υψηλή ποιότητα 1,44 εκατ. dot ενός πτυσσόμενου ηλεκτρονικού σκοπεύτρου OLED, ενώ παράλληλα διατήρησε το πάρα πολύ μικρό σώμα της. Ο γρήγορος φακός της, ο F1.8‐2.8 Zeiss Vario‐Sonnar T*, με full‐frame εστιακό εύρος ισοδύναμο με 24‐70 χλστ. μαζί με τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ X της Sony, εγγυάται υψηλή ανάλυση και εικόνες με χαμηλό ψηφιακό θόρυβο, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η RX100 III διαθέτει, επίσης, μια οθόνη LCD 3, τεχνολογίας WhiteMagic, με κλίση 180 μοιρών, με 1,23 εκατ. dots, ένα ενσωματωμένο φίλτρο 3EV ND, full HD ταινίες και σύνδεση Wi‐Fi/NFC για ασύρματη κοινή χρήση φωτογραφιών, αλλά και χειρισμό της μηχανής μέσω του smartphone ή του tablet σας.

     

    European Camcorder για τη χρονιά 2014-2015: FDR-AX100

    Όσοι διαθέτουν τηλεοράσεις 4K/Ultra HD μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους 4K περιεχόμενο με αυτήν τη βιντεοκάμερα της Sony, που διαθέτει πάρα πολλά χαρακτηριστικά. Με compact και ελαφρύ σχεδιασμό, αλλά και υψηλής ποιότητας στοιχεία, αποτελεί για τους κινηματογραφιστές ένα κορυφαίο δημιουργικό εργαλείο. Ο φακός Carl Zeiss Vario‐Sonnar T* συνδυάζεται με τον αισθητήρα Exmor R CMOS 1 ίντσας και προσφέρει οπτικό ζουμ 12x. Διάφορες λειτουργίες εγγραφής, τρεις λειτουργίες φίλτρων ND και εύχρηστες ρυθμίσεις, που θα περίμενε κανείς από μια επαγγελματική συσκευή, προσφέρουν στον χρήστη πλήρη έλεγχο, ενώ ο επεξεργαστής BIONZ X επαγγελματικού επιπέδου παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής με 4K στα 25fps, Full HD στα 50fps σε φόρμα XAVCS και λήψη σε slow motion στα 100 fps. Παράλληλα, το σκόπευτρο OLED, η σύνδεση Wi‐Fi/NFC, το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot και οι λειτουργίες επιλογής σκηνών κάνουν τη χρήση της FDR‐AX100E απόλαυση. Τώρα πια θα έχετε όσο περιεχόμενο 4Κ θέλετε…

     

    European 4K Ultra HD TV για τη χρονιά 2014-2015: KDL-65X9005B

    Το μέγεθος, ο ήχος και η Ultra HD ανάλυση της KD‐65X9005B της Sony, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για όσους ψάχνουν υψηλής ποιότητας οικιακή ψυχαγωγία. Είτε βλέπετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας, είτε αναβαθμίζετε Blu‐rays και τηλεοπτικές αναμεταδόσεις, είτε κάνετε streaming σε native 4K υλικό, αυτή η 65άρα LED οθόνη θα σας εντυπωσιάσει, ειδικά με τον έλεγχο που σας προσφέρει πάνω στο upscaling. Η μοναδική τεχνολογία Triluminos της Sony παρέχει μια ευρεία γκάμα φυσικών και ρεαλιστικών χρωμάτων, ενώ η επεξεργασία του X‐tended Dynamic Range χαρίζει εξαιρετική αντίθεση. Χάρη στην υποστήριξη HDMI 2.0, τον αποκωδικοποιητή HEVC, που διαθέτει, και τη συμβατότητα με HDCP 2,2 αυτή η τηλεόραση είναι έτοιμη για κάθε πιθανό περιεχόμενο 4K. Και ας μην ξεχνάμε και τον ήχο. Ο σχεδιασμός «Wedge» της καμπίνας και τα ανανεωμένα ηχεία μαγνητικού υγρού συνδυάζονται για να παρέχουν αυθεντικά μπάσα και καθαρές υψηλές συχνότητες – καμία άλλη τηλεόραση δεν ακούγεται τόσο καλά. Και αν θέλετε ακόμα περισσότερα μπάσα, μπορείτε να επιλέξτε το ασύρματο subwoofer SWF BR100 της Sony.

     

    European Tablet για τη χρονιά 2014-2015: Xperia Tablet Z2

    Τόσο λεπτό, τόσο στιλάτο, τόσο κομψό, το Sony Xperia Z2 Tablet είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής των EISA. Αυτό το γοητευτικό tablet θα εντυπωσιάσει κάθε χρήστη με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας που αποδίδει στην LCD IPS οθόνη 10,1 ιντσών, με ανάλυση 1920×1200 pixels και ζωντανά χρώματα, βαθιά μαύρα και εξαιρετικές λεπτομέρειες. Το Xperia Z2 Tablet είναι γρήγορο, χάρη στον 2,3 GHz Quad‐Core Qualcomm Snapdragon 801 επεξεργαστή, χρησιμοποιεί 3 GB RAM και τρέχει σε λειτουργικό σύστημα Android 4.4 για να απολαμβάνετε μια απαράμιλλη εμπειρία κινητού ίντερνετ. Εύχρηστο και ιδανικό για να βλέπετε ταινίες Full HD ή να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, αυτό το tablet έχει πιστοποίηση IP58 (αδιάβροχο για 30 λεπτά σε 1,5 μέτρο γλυκού νερού) και με την πανίσχυρη μπαταρία του, 6.000mAh, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για περισσότερες από 13 ώρες με ήχο και εικόνα.

     

    European Digital Source για τη χρονιά 2014-2015: HAP-Z1ES

    Η πολυεθνική εταιρεία που ευθύνεται για ορόσημα στον τομέα του ήχου, όπως το επαναστατικό Walkman, το ψηφιακό CD και το SACD, ανέλαβε μια νέα πρωτοβουλία με στόχο να επαναφέρει την αναπαραγωγή hi-fi στο προσκήνιο. Η συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακών μουσικών αρχείων HAP-Z1ES με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 1TB και θύρα επέκτασης USB ξεχωρίζει χαρίζοντας ήχο υψηλής ανάλυσης. Το HAP-Z1ES συνδέεται σε οικιακό δίκτυο μέσω Ethernet με καλώδιο ή μέσω Wi-Fi και παρέχει ραδιόφωνο μέσω internet με την πλατφόρμα vTuner, αλλά αναπαράγει αρχεία μουσικής απευθείας από τον εσωτερικό του δίσκο για μια πραγματικά συνεπή και αυτόνομη απόδοση. Δυναμικό και ευρύχωρο, το HAP-Z1ES μπορεί και ακούγεται ακόμα καλύτερα χάρη στη λειτουργία αναδειγματοληψίας (upsampling) DSD, που επιλέγεται από τον χρήστη. Είναι η ιδανική ψηφιακή πηγή για όλες τις hi-res λήψεις σας.

    1 Tablet με μέγεθος οθόνης 8 ίντσες ή μεγαλύτερο. Το Tablet Xperia™ Z2 είναι αδιάβροχο (πληροί τα πρότυπα IP55/58††). Οι προδιαγραφές έχουν επαληθευτεί από την υπηρεσία SpecTRAX της Strategy Analytics στις 21 Φεβρουαρίου 2014, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα των Strategy Analytics ανατρέξτε στην τοποθεσία: www.sonymobile.com/testresults. Το Xperia™ Z2 Tablet, πληροί τα πρότυπα IP55 και IP58, διαθέτει προστασία από τη διείσδυση της σκόνης και είναι αδιάβροχο. Εφόσον όλες οι θύρες και τα καλύμματα είναι εντελώς κλειστά, το τηλέφωνο (i) προστατεύεται από την εισροή νερού χαμηλής πίεσης, προερχόμενη από κάθε δυνατή κατεύθυνση, σε συμμόρφωση με το πρότυπο IP 55 ή/και (ii) μπορεί να παραμείνει μέσα σε γλυκό νερό βάθους 1,50 μέτρου για έως και 30 λεπτά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο πρότυπο IP58.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles