16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    6 top ηθοποιοί μιλούν για τους Οσκαρικούς τους ρόλους

    Που θα βρεις μαζεμένους διάσημους ηθοποιούς στο ίδιο τραπέζι; Μα στα τρομερά roundtables, του Hollywood Reporter, περιοδικό και site, που τα έχει εδώ και χρόνια καθιερώσει, ειδικά όταν πλησιάζει ο καιρός για τα μεγάλα βραβεία.

    roundtable

    Αυτή τη φορά ήταν σειρά των Michael Keaton, Benedict Cumberbatch, Ethan Hawke, Eddie Redmayne, Timothy Spall και Channing Tatum να  καθίσουν όλοι μαζί στο τραπέζι του HR και να ξεκινήσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα γύρω από τους σημαντικούς ρόλους που ερμηνεύουν αυτή τη χρονιά.
    Για τον Birdman του Keaton, τον Alan Turing από το Imitation Game με τον Cumberbatch, τον Stephen Hawking που παίζει ο μικρότερος της παρέας, Redmayne στο The Theory of Everything ή τον εκκεντρικό Βρετανό ζωγράφο J.M.W. Turner, ρόλο που ανέλαβε ο σπουδαίος Spall. 
    Η κουβέντα επικεντρώθηκε στους χαρακτήρες των ταινιών, αλλά στην συνέχεια πέρασε και σε άλλα θέματα. Το πόσο θαύμαζε από παλιά ο Hawke τον Keaton, το πόσο θέλουν στην πραγματικότητα οι “σοβαροί” Βρετανοί ηθοποιοί να παίξουν στο Hollywood, το πόσο αμήχανος ήταν ο Redmayne όταν συνάντησε τον Hawking αλλά και το ποιων διάσημων τη ζωή θα ήθελαν ερμηνεύσουν κάποια στιγμή στην καριέρα τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles