21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    6 ξεπερασμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται ακόμη σήμερα!

    Κι όμως υπάρχουν κάποιες τεχνολογίες που μπορεί να μη θυμάσαι ή να μη γνώρισες καν αλλά ακόμα πολλοί συνεχίζουν να τις χρησιμοποιούν για διάφορους λόγους.

    Συνήθως οι άνθρωποι αγαπάνε τις καινούριες τεχνολογίες και μισούν τις παλιές. Δείτε τι γίνεται όταν βγαίνει ένα καινούριο iPhone. Παρ΄ όλα αυτά υπάρχουν ακόμη κάποιοι νοσταλγοί των παλιών τεχνολογιών.

    old

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε μια έρευνα σχετικά με τις ξεπερασμένες τεχνολογίες και κατά πόσο αυτές χρησιμοποιούνται στη χώρα! Τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά! Ας δούμε ποιες είναι αυτές:

    Dial-Up Internet

    photo-1

    Κι όμως 10 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ ακόμα ακούνε τον πιο ενοχλητικό ήχο του κόσμου όταν θέλουν να συνδεθούν στο Internet!

    Βομβητές

    Doc_Pager-300x199

    To 2012 οι Αμερικάνοι αγόρασαν πάνω από 100.000 βομβητές!

    Καρτοτηλέφωνα

    pay-phone-booth-with-grafitti

    Σύμφωνα με το Αμερικάνικο Συμβούλιο Δημόσιων Επικοινωνιών, 50 εκατομμύρια κλήσεις έγιναν από καρτοτηλέφωνα πέρυσι. Όλα τα τηλεφωνήματα έγιναν με σκοπό να βρεθούν χαμένα smartphones.

    Κασέτες VHS

    vhs_tapes

    Περίπου 13 εκατομμύρια κασέτες VHS πουλήθηκαν στις ΗΠΑ το 2012. Μάλλον πολλοί σύζυγοι έγραψαν το Game of Thrones πάνω στην ταινία του γάμου τους.

    Συσκευές Fax

    188284422_sharp-ux355l-plain-paper-fax-machine-fax-machines-only-

    Οι Αμερικάνοι αγόρασαν 350.000 συσκευές Fax το 2012. Αν και ο αριθμός μειώθηκε από την προηγούμενη χρονιά το email και τα scanners υπάρχουν εδώ και δεκαετίες!

    Δισκέτες

    images-2

    Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ένα από τα τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που είναι υπεύθυνα για το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ χρησιμοποιούσε δισκέτες. Σχεδιάζουν να το εκσυγχρονίσουν πλήρως μέχρι το 2020 και μέχρι τότε μην πατήσει κανένας κατά λάθος “eject” τα επόμενα 4 χρόνια.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles