25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Χμμμ… Αυτός πρέπει να είναι ο A7, ο επεξεργαστής του iPhone 5S

    Απ’ ό,τι φαίνεται, το iPhone 5 θα αποκτήσει σύντομα το διάδοχό του, ο οποίος, πιθανότατα, θα φέρει το όνομα iPhone 5S. Και όσο πλησιάζουμε προς την ανακοίνωσή του, φαίνεται πως οι διαρροές εξαρτημάτων από τους προμηθευτές θα μας απασχολούν ολοένα και περισσότερο.

    Έτσι, τo site iOSDoc ισχυρίζεται ότι κατέχει “από πολύ αξιόπιστη πηγή” μία φωτογραφία που δείχνει το Apple A7 chipset, το διάδοχο δηλαδή του Α6, που διαθέτουν, αυτή τη στιγμή, τα iPhone 5 και iPad.

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο αριθμός των πυρήνων και η ποσότητα της μνήμης διπλασιάζονται στo νέο chipset, κάτι που συνεπάγεται ότι ο Α7 θα είναι ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής “χρονισμένος” στα 1.2GHz με 2GB RAM. Η ταχύτητα χρονισμού στη μνήμη RAM αναμένεται να αυξηθεί (από τη LPDDR2-1066 πάμε στη LPDDR-800), ενώ η GPU θα είναι η τετραπύρηνη PowerVR SGX554MP4 που διέθετε το iPad 4ης γενιάς.

    Το iPhone 5S, σύμφωνα με επιπλέον πληροφορίες, αναμένεται να διατηρήσει την οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 1136×640 pixels του προκατόχου του, ενώ όλα δείχνουν πως και το λογισμικό φωνητικού βοηθού Siri θα ανανεωθεί σημαντικά με τη διάθεση του iOS 7.0.

    Μέχρι τις επόμενες φήμες για το νέο iPhone, οι fans του μπορούν, λοιπόν, να κρατήσουν αυτές για τα όνειρα των προσεχών ημερών…

    Πηγή: GSM Arena

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles