24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Acer Liquid Leap+. Αναβαθμισμένο, αδιάβροχο fitness tracker (MWC 2015)

    Η ταϊβανέζικη εταιρεία σε μία ακόμη ανακοίνωσή της που ανοίγει την αυλαία του MWC 2015 παρουσιάζει το αναβαθμισμένο Smart Active Band της, Acer Liquid Leap+.

    Acer Liquid Leap Plus 02

    Προσφέρει πλέον υποστήριξη για Android, iOS και Windows, ενώ έχει διαφορές από τον προκάτοχό του Liquid Leap, που ξεκινούν ακόμη και από το design. Το νέο band έχει σχεδιαστεί ώστε να ακολουθεί καλύτερα την καμπυλότητα του καρπού σας, ενώ το λουράκι του μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο μέσα από μία ποικιλία χρωμάτων και επιλογών, που, περνώντας ο καιρός, θα γίνεται και μεγαλύτερη.

    Acer Liquid Leap Plus 03

    To Acer Liquid Leap+ διαθέτει οθόνη αφής τεχνολογίας OLED και διάστασης 1 ίντσας, που σας προσφέρει κλασικές λειτουργίες όπως τον έλεγχο των emails, της ατζέντας, των SMS ή της μουσικής που ακούτε. Στο κομμάτι των fitness λειτουργιών παρακολουθεί τα βήματά σας, την απόσταση και μετράει θερμίδες. Είναι επίσης και αδιάβροχο σύμφωνα με την πιστοποίηση IPX7, ενώ επικοινωνεί με το smartphone σας μέσω του low-energy Bluetooth 4.0.

    Acer Liquid Leap Plus

    Η συσκευή θα κυκλοφορήσει από αυτό το μήνα και στην Ευρώπη έναντι 79 ευρώ, ενώ η εφαρμογή Leap Manager είναι διαθέσιμη από τώρα σε Google Play, App Store και Windows Store.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles