24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Acer Selfie Hat. Ένα σομπρέρο για… selfies

    Ένα καπέλο για selfies Αν νομίζετε ότι αυτό το αξεσουάρ αποτελεί ιδέα μίας μικρής εταιρείας (όπως π.χ. το Selfie Brush που είδαμε πριν λίγες ημέρες) ή δημιουργήθηκε για πλάκα, πέφτετε έξω, καθώς πρόκειται για μία πρόταση της Acer. Αυτό το Selfie Hat κατασκευάστηκε από την εταιρεία με μία λαμπερή αφορμή, που δεν είναι άλλη από τη… London Fashion Week.

    Acer Selfie-Hat 02

    Η Acer συνεργάστηκε με το σχεδιαστή μόδας Christian Cowan-Sanluis για να δημιουργήσει αυτή τη “φανταχτερή” πρόταση που περιστρέφεται κατά 360 μοίρες και έχει ενσωματωμένο ένα Acer Iconia A-1 840 tablet.

    Η θήκη του πρακτικά… κρέμεται από το καπέλο κι εσείς δεν έχετε παρά να το γυρίσετε για να τραβήξετε τα καλύτερα selfies βρίσκοντας την καλύτερη γωνία λήψης. Παρόλο που πρόκειται για μία πρόταση σαν βγαλμένη για το κεφάλι της… Lady Gaga, αν επιθυμείτε σφόδρα την απόκτησή του ο Christian Cowan-Sanluis, που το επέδειξε στη London Fashion Week στις 12 Σεπτεμβρίου, σημειώνει πως θα το πάρετε μόνο κλείνοντας ειδικό ραντεβού για συνάντηση μαζί του, όπου θα σας παρουσιάσει προσωπικά την “ξεχωριστή” δημιουργία του.

    Κατά τα άλλα, ας μην παραλείψουμε να σημειώσουμε ότι διατίθεται μόνο σε ροζ χρώμα, ενώ δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την τιμή του. Το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε για το Acer Selfie Hat είναι απλά περισσότερες φωτογραφίες του…

    Acer Selfie-Hat

    Acer Selfie-Hat 03

    Acer Selfie-Hat 04

    Acer Selfie-Hat 05

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles