24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    AEE S71T+ action camera unboxing: Value for Money!

    Μετά το hands-on video της AEE Lyfe Titan που είδατε στο Digital Life, ήρθε η ώρα της ναυαρχίδας, S71T+, να μας αποκαλύψει τα μυστικά της. Πρόκειται για μια κορυφαία πρόταση που έρχεται να προσθεθεί σε μια απαιτητική κατηγορία και είχαμε την ευκαιρία να δούμε από πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει.

    aee-s71t-3

    Η S71T+ ξεχωρίζει αμέσως χάρη στο σχεδιασμό της, ελκυστικό μαύρο με μπόλικα… switches πάνω στο σώμα της, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει από τα πλήκτρα ελέγχου σε μια action camera αλλά αποδεικνύεται μια καλαίσθητη και πρακτική επιλογή, εν τέλει.

    aee-s71t-1 aee-s71t-4 aee-s71t-5

    Διαθέτει αισθητήρα 16 MPixels, ultra wide angle (150 μοίρες)  και μπορεί να κάνει λήψη video από 720p στα 120 FPS έως 1080p στα 60 και 4Κ στα 15 fps. Ενδιαφέρον είναι το concept της αφαιρούμενης FSTN dot matrix οθόνης των 90×64 pixels, αφού μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάμερα με ή χωρίς αυτήν, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η οθόνη αυτή είναι αφής και επιτρέπει και την πρόσβαση στο menu των ρυθμίσεων. Ωστόσο, ακόμα και χωρίς αυτήν, μπορείτε να δείτε βασικές πληροφορίες όπως το mode λειτουργίας, μέσω μιας μικρής LCD οθόνης στο πάνω μέρος της κάμερας. Η Aee S71T+ είναι αδιάβροχη σε βάθος έως 100 μέτρων με τη χρήση του ειδικού casing, το οποίο προσφέρει άνετη πρόσβαση στα πλήκτρα και τις θύρες.

    aee-s71t-8

    aee-s71t-7

    Άξιο αναφοράς είναι το ελληνικό menu των καμερών της AEE, όπως και το ελληνικό quick guide. Η S71T+ δέχεται έως και 64άρες microSD Class 3 ή ταχύτερες και διαθέτει πλήρη συνδεσιμότητα, ενσύρματη και ασύρματη. Όσο για τη μπαταρία των 1.500mAh, είναι αρκετή για 1,5 ώρα καταγραφής video. Στη συσκευασία θα βρείτε αρκετά αξεσουάρ και βάσεις για τη στηρίξετε όπου εσείς θέλετε.

    aee-s71t-2

    Τέλος, ειδική μνεία θα κάνουμε στο τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να ελέγξετε απομακρυσμένα την κάμερα και το οποίο είναι αδιάβροχο ενώ μπορεί να φορεθεί το χέρι, χάρη στο λαστιχένιο λουράκι που θα βρείτε επίσης στο κουτί.

    Η AEE S71T+ είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά έναντι 229€.

    Τα μοντέλα της AEE αντιπροσωπεύονται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Neon Energy. Δείτε περισσότερα στο FB Page AEE Tech.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles