14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αφεντικά για Σκότωμα Μέρος Δεύτερο

    Το concept “νορμάλ άνθρωποι κάνουν αφύσικα πράγματα”, κάτι που συνηθίζεται κατά κόρον στην κωμωδία, ήρθε και ταίριαξε στην εκδοχή “υπάλληλοι μισούν τα αφεντικά τους”. Και αφού η πρώτη ταινία όχι μόνο άρεσε αλλά έφερε και 210 εκατομμύρια δολάρια στο box office, ιδού και το δεύτερο μέρος του Αφεντικά για Σκότωμα.

    horrible bosses

    Η Jennifer Aniston επιστρέφει στο ρόλο της bitch με τις πορνοδιαστροφικές επιθυμίες, και οι Jason Bateman, Jason Sudeikis και Charlie Day στους ρόλους των δυστυχισμένων υπαλλήλων που έχουν μία ικανότητα να βρίσκονται μπλεγμένοι στις χειρότερες καταστάσεις.
    Ο Sean Anders (Hot Tub Time Machine, Dumb and Dumber To) αναλαμβάνει την σκηνοθεσία από τον Seth Gordon του original, με το σενάριο να βρίσκει την τριάδα να ξεκινάει την δική της εταιρεία, να χάνει τα πάντα από έναν επενδυτή και εκείνους να αποφασίσουν να απαγάγουν τον γιο του ζητώντας λύτρα αλλά και την εταιρεία τους πίσω. Όπως καταλαβαίνετε τα προβλήματα θα είναι αμέτρητα. Τα γνώριμα πρόσωπα των Kevin Spacey και Jamie Foxx επιστρέφουν, ενώ εμφανίζονται για πρώτη φορά οι Christoph Waltz και Chris Pine.
    Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles