23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αφήσαμε το iPhone 7 μέσα στο νερό για 10 λεπτά και δείτε τι έγινε! (video)

    Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του νέου iPhone 7 και του iPhone 7 Plus είναι η προστασία τους απέναντι στο νερό και τη σκόνη. Με βάση το IP67 πρότυπό τους, οι συσκευές της Apple μπορούν να αντέξουν σε βάθος έως 1 μέτρου για έως 30 λεπτά, ενώ και η σκόνη είναι δύσκολο να εισέλθει στο εσωτερικό τους.

    DCIM108GOPRO

    Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε μερικά βασικά facts για τα αδιάβροχα smartphones: Πρώτον, η στεγανότητα αφορά το γλυκό νερό και όχι το θαλασσινό, αφού αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη συσκευή. Εάν το iPhone σάς πέσει στη θάλασσα, βγάλτε το αμέσως και γρήγορα ξεπλύνετέ το με γλυκό νερό, ενώ, στη συνέχεια, σκουπίστε το καλά με χαρτί. Γενικότερα, μην το αφήνετε επίτηδες μέσα στο νερό και ειδικά για πολλή ώρα.

    iphone-7-water-tets-2

    Δεύτερον, η Apple δηλώνει ρητά στην εγγύηση του iPhone 7/7 Plus πως ΔΕΝ καλύπτει συσκευές που έχουν υποστεί ζημιά από το υγρό στοιχείο. Δεν έχει σημασία αν το βάλετε στα 10 εκατοστά ή στο 1 μέτρο νερού, εάν πάθει κάτι δεν αντικαθίσταται.

    iphone-7-water-tets-3

    Ωστόσο, εμείς θελήσαμε να δοκιμάσουμε τη λειτουργία του iPhone 7 στο νερό, άλλωστε είναι μια κατάσταση που μπορεί να προκύψει καθημερινά ρίχνοντας κατά λάθος ένα ποτήρι με νερό πάνω στη συσκευή μας, για παράδειγμα. Δε δοκιμάσαμε τα πραγματικά του όρια, αλλά το αφήσαμε για 10 λεπτά σε μικρό βάθος για να δούμε αν θα αντέξει…

    Δείτε το video παρακάτω!

    iPhone 7  στα καταστήματα Vodafone

    Το iPhone 7 διατίθεται σε όλα τα χρώματα στα καταστήματα Vodafone ενώ οι τιμές του ανέρχονται στα 819€ για την 32GB έκδοση, στα 939€ για την 128GB και στα 1.059€ για την κορυφαία των 256GB.

    Και αν φοβάστε μήπως το ολοκαίνουργιο iPhone σας κλαπεί, σπάσει ή πάθει άλλη ζημιά, η Vodafone προσφέρει μια μοναδική κάλυψη! Στη Vodafone με κάθε αγορά iPhone 7 & iPhone 7 Plus έως τις 30/11, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα και αποκλειστική υπηρεσία Vodafone Replace. Η μοναδική αυτή υπηρεσία παρέχει εντελώς δωρεάν αντικατάσταση του iPhone 7 & iPhone 7 Plus μέσα σε 24 ώρες σε περίπτωση κλοπής,  σπασίματος, επαφής με άμμο ή νερό και αυξομείωσης τάσης ρεύματος.

    vodafone-replace

    Επιπλέον με κάθε αγορά iPhone 7 & iPhone 7 Plus η Vodafone προσφέρει:

    • -20% σε όλες τις θήκες και σε όλα τα tempered glass έως τις 30/11
    • Δυνατότητα απόκτησης του νέου iPhone 7 από 22,75€ / μήνα με 36 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας

     

    iphone-7-plus-vodafone-5

    iphone-7-plus-vodafone-2

     

    Τα νέα iPhone 7 & iPhone 7 Plus ήρθαν και έχεις πολλούς λόγους να τα αποκτήσεις από τη Vodafone!

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/iPhone7

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles