19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το LG G6

    Γνωρίζουμε ότι το LG G6 θα πραγματοποιήσει τα “επίσημα αποκαλυπτήριά” του στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη στις 26 Φεβρουαρίου. Τώρα, το δημοφιλές site The Verge μας δίνει μία καλύτερη “εικόνα” από τη νέα κορυφαία πρόταση των Κορεατών, αποκαλύπτοντας μία πρώτη φωτό της.

    LG G6

    Βλέπουμε ένα… κομμάτι από το LG G6, μία πρόταση που ήδη γνωρίζουμε ότι έρχεται με οθόνη 5,7 ιντσών από την LG Display ανάλυσης 2880×1440 pixels και με αναλογία 2:1.

    Σημειώστε τα πολύ μικρά bezels της συσκευής (θυμίζουν… Xiaomi Mi Mix), αλλά και τον κομψό μεταλλικό σκελετό με καμπύλες στις γωνίες.

    Όπως μάλιστα αναφέρει το The Verge, η συσκευή θα είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και γυαλί, θα διαθέτει jack ακουστικών, dual-camera system και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ θα είναι αδιάβροχη και η μπαταρία της θα είναι μη αφαιρούμενη.

    Φυσικά, όπως ήδη γνωρίζαμε, ο αρθρωτός σχεδιασμός του G5 ανήκει στο παρελθόν, καθώς η LG πλέον περνάει σε νέα περίοδο. Σίγουρα, η συσκευή της θα είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες του MWC 2017 που η ομάδα του digitallife.gr θα γνωρίσει στη Βαρκελώνη.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles