21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Υπάλληλος της Apple ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας

    Ένας υπάλληλος της Apple ήταν τελικά ο άντρας που βρέθηκε νεκρός στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτοκτόνησε.

    A man walks past an Apple store in Beijing on February 18, 2016. Apple on February 18 launched its mobile payments service Apple Pay in China, pitting the US technology giant against strong domestic players in an already crowded field. AFP PHOTO / GREG BAKER / AFP / GREG BAKER (Photo credit should read GREG BAKER/AFP/Getty Images)

    «Το γραφείο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας αναγνώρισε το νεκρό, ο οποίος ονομάζεται Έντουαρντ Τόμας Μάκογουιακ, ετών 25. Η ιατροδικαστής καθόρισε ότι ο τρόπος θανάτου ήταν η αυτοκτονία και η αιτία θανάτου ήταν μια σφαίρα στο κεφάλι» ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της περιοχής Σάντα Κλάρα, σε γραπτή δήλωση.

    Εκπρόσωπος της πολυεθνικής αρνήθηκε να δηλώσει τη θέση που είχε ο Μάκογουιακ, αλλά σε ιστοσελίδα που αφαιρέθηκε μετά την ανακάλυψη του πτώματός του αναφέρονταν ότι ήταν τεχνολόγος μηχανικός.

    «Μας προκαλεί θλίψη ο τραγικός χαμός ενός νέου και ταλαντούχου συναδέλφου. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους φίλους του, συμπεριλαμβανόμενων και των πολλών συναδέλφων που είχε εδώ στην Apple, και οι σκέψεις μας βρίσκονται μαζί τους», είπε η εταιρεία σε δήλωσή της αργά την Τετάρτη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles