24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Agar.io. Το mobile game που παίζει ο Frank Underwood στον 4ο κύκλο του House of Cards!

    Το θέμα δεν περιέχει major spoilers από την 4η σεζόν, ωστόσο, καθώς περιγράφει στοιχεία από το επεισόδιο 9, εάν επιθυμείτε να μην έχετε την παραμικρή ιδέα από την εξέλιξη των επεισοδίων του κύκλου, απλά μη διαβάσετε παρακάτω

    Η 4η σεζόν του House of Cards είναι πλέον διαθέσιμη από το Netflix (ενώ προβάλλεται και από το ειδικό κανάλι του OTE TV στη χώρα μας), κάνοντας το Σαββατοκύριακο πολλών από εμάς πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα… μαραθώνιο.

    agario

    Αν φτάσετε λοιπόν έως το 9ο επεισόδιο του 4ου κύκλου, θα δείτε τον Frank Underwood (Kevin Spacey) να παίζει ένα mobile game. Ποιο είναι αυτό;

    Είναι το Agari.io, ένα απλό mobile game το οποίο ο “αντίπαλος” του Underwood, ρεπουμπλικάνος υποψήφιος και κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Will Conway (Joel Kinnaman), του δείχνει σε μία μεταξύ τους συνάντηση.

    frank-underwood

    Διαβάστε ακόμη: Στον 4ο κύκλο του House of Cards οι πρωταγωνιστές μιλούν με smartphones της OnePlus!

    Πρόκειται για ένα multi-player game που σας δίνει τη δυνατότητα να χειριστείτε μία μικρή τελεία, η οποία μεγαλώνει όσο τρώτε άλλες τελείες. Στόχος σας είναι να προσπαθήσετε να φάτε τις μικρότερες τελείες και να αποφύγετε τις μεγαλύτερες για να προχωρήσετε.

    “Μοιάζει σαν την αναμέτρηση για την προεδρία” είναι το σχόλιο που ακούμε στη σειρά για το παιχνίδι από τον Frank Underwood, ενώ φυσικά πρέπει να θυμηθούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επιδίδεται σε gaming στο House of Cards. Στον πρώτο κύκλο έπαιξε Call of Duty και στον 3ο το mobile game Monument Valley. Άξιος!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles