21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Air Umbrella. Η διαφορετική «αόρατη» ομπρέλα κατακτά το Kickstarter

    Σας είχαμε γράψει γι’ αυτήν από το 2012, τότε, ωστόσο, ήταν ένα concept, σε αντίθεση με σήμερα που είναι πιο κοντά από ποτέ στην παραγωγή της. Η Air Umbrella είναι μία διαφορετική ομπρέλα, που δε μοιάζει καθόλου με την κλασική υλοποίησή της, όπως τη χρησιμοποιούμε καθημερινά. Έχει κερδίσει το τελευταίο διάστημα το Kickstarter, επιτυγχάνοντας να ξεπεράσει εύκολα τους στόχους χρηματοδότησης που είχε θέσει, φτάνοντας τη στιγμή που γράφουμε περίπου στα 90.000 δολάρια (ενώ είχε ζητήσει μόλις 10.000).

    AIR-UMBRELLA

    Σας προστατεύει από τη βροχή με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Τη διώχνει με τη βοήθεια του αέρα, σχηματίζοντας έναν αόρατο προστατευτικό “θόλο” γύρω σας. Τώρα, το αν με αυτό τον τρόπο κινδυνεύετε να καταβρέξετε κάποιον που είναι γύρω σας, ας μην το συζητήσουμε προς το παρόν, και ας αρκεστούμε στο ότι σας προστατεύει, όπως λένε οι δημιουργοί της, απόλυτα από τη βροχή. Αναπτύσσεται, μάλιστα, σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετικό μέγεθος και… διάρκεια ζωής της μπαταρίας της.

    rain-umbrella

    Η εμφάνιση του gadget (που μοιάζει περισσότερο με συσκευή για… μασάζ), προς το παρόν, δε μας συγκλονίζει, οι δημιουργοί του, ωστόσο, σημειώνουν ότι “καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες” ώστε να τη βελτιώσουν, όπως και άλλα χαρακτηριστικά της Air Umbrella (π.χ. η μπαταρία της που φυσικά δε θα πρέπει να σας αφήνει απροστάτευτους στη μέση μίας… καταιγίδας.

    Περισσότερα γι’ αυτήν μπορείτε να μάθετε και από το ακόλουθο video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles