21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Alcatel A3 XL: Επίσημο στη CES 2017 με οθόνη 6 ιντσών και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος

    Η Alcatel είναι μια εταιρεία με πολλές value-for-money λύσεις, που κατά καιρούς έχουμε αγαπήσει οι περισσότεροι και μαλιστα διατίθενται και στη χώρα μας. Στη CES 2017 έχει φυσικά τη δική της παρουσία και μόλις αποκάλυψε ένα νέο smartphone, το οποίο ξεχωρίζει για τις αρκετά μεγάλες του διαστάσεις και ιδιαίτερα αυτές της οθόνης του. Ο λόγος για το Alcatel A3 XL, ένα phablet των 6 ιντσών.

    alcatel-a3-xl

    Πρέπει να σημειώσουμε ότι η οθόνη του είναι ανάλυσης 720p και μεγέθους 6 ιντσών, ενώ επιπλέον πρέπει να επισημάνουμε πως πρόκειται για μια οικονομική συσκευή, στην οποία κυριαρχεί το πλαστικό, ενώ περιλαμβάνει και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος.

    alcatel-a3-xl-1

    Οι πρώτες εντυπώσεις ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή με τη συσκευή στην έκθεση κάνουν λόγο για ένα αρκετά μεγάλο smartphone, μεγαλύτερο και από το μέγεθος του Nexus 6. Το πάχος διαμορφώνεται στα 7.9 χιλιοστά. Η ανάλυση της οθόνης αγγίζει τα 1280 x 720 και η πυκνότητα των pixels τα 244ppi. Όντως, δεν είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο, από την άλλη όμως σκεφθείτε ότι αποτελεί μια οικονομική συσκευή.

    alcatel-a3-xl-2

    Εξοπλίζεται με ένα οικονομικό SoC της Mediatek και περιλαμβάνει μόλις 1GB RAM. Έρχεται με μια κάμερα των 8MP στο πίσω μέρος, η οποία μπορεί να εγγράψει video ανάλυσης 720p στα 30fps αλλά και μια ακόμη των 5MP στο μπροστινό μέρος ικανή για λήψη selfies φωτογραφιών. Οι ενεργειακές απαιτήσεις της συσκευής καλύπτονται από μια μπαταρία των 3.000 mAh.

    alcatel-a3-xl-4

    Το Alcatel A3 XL δεν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, θα καταφθάσει όμως στη Μ.Ανατολή, στην Αφρική και στη Λατινική Αμερική το πρώτο τρίμηνο του 2017, ενώ στην Ευρώπη θα το δούμε το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Η εταιρεία δεν έχει αναφερθεί στη τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσει, αλλά δεδομένου ότι αποτελεί μια οικονομική συσκευή, αυτή υπολογίζεται να διαμορφωθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

    alcatel-a3-xl-3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles