21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    To 17ιντσό Xess, το tablet «τερατάκι» της Alcatel κυκλοφορεί!

    Μία από τις συσκευές που σίγουρα κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση στην τελευταία έκθεση IFA του Βερολίνου ήταν το 17ιντσό tablet Xess της Alcatel, το οποίο όπως και να το κάνεις δε γινόταν να περάσει απαρατήρητο. Το ενδιαφέρον αυτό concept που ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία του, χαρακτηρίζεται από την Alcatel ως ένα «kitchen tablet» και ουσιαστικά πρόκειται για ένα είδος central hub που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια. Μάλιστα, η πρόταση της Alcatel διαθέτει μία σειρά από εφαρμογές (όπως περιεχόμενο από το Nickelodeon) που σίγουρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και των νεότερών μελών της οικογένειας.

    Alcatel Xess 2

    Αν και το Xess εμφανίστηκε στην IFA, έκτοτε δεν είχαμε κάτι νεότερο για αυτό, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μάλλον θα ικανοποιηθούν από το γεγονός ότι στις 22 Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση του στις αγορές του εξωτερικού με τιμή στα 499$. Σε ότι έχει να κάνει με τα tech specs του, το Alcatel Xess διαθέτει στο εσωτερικό ένα octa-core SoC της MediaTek με συχνότητα στα 1,5GHz, 3GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Μάλιστα, το μικρό «τερατάκι» της Alcatel διαθέτει μία μπαταρία στα 9600mAh, κάτι λογικό εάν κρίνουμε από την 17ιντσή Full HD οθόνη του, η οποία απαιτεί μπόλικη ενέργεια. Παράλληλα, αξίζει να εστιάσουμε και στις πολύ καλές ηχητικές δυνατότητες του Xess, καθώς το tablet της Alcatel διαθέτει dual ηχεία με ισχύ στα 3 Watt, που φέρουν την ποιοτική σφραγίδα της JBL. Ανυπομονούμε να το δούμε και στη χώρα μας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles