15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τώρα θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις αναζητήσεις σας στο Facebook. Δώστε προσοχή

    Αν έχετε τη συνήθεια να «παρακολουθείτε» προφίλ ανθρώπων στο Facebook που δεν είναι φίλοι σας, αλλά εξακολουθείτε να τους αναζητάτε συχνά πυκνά για να βλέπετε τι… λένε, οι αναζητήσεις αυτές θα φαίνονται πια στο Αρχείο Δραστηριοτήτων σας. Αυτό είναι το νέο χαρακτηριστικό που δίνει στη διάθεσή σας σταδιακά το Facebook, από εχθές.

    Ανάμεσα λοιπόν στα likes, τα σχόλια και την υπόλοιπη δραστηριότητά σας, θα βλέπετε πια και τις αναζητήσεις σας σε προφίλ και σελίδες. Θα είναι μία αναφορά στο ιστορικό των αναζητήσεών σας που θα είναι διαθέσιμη μόνο σε εσάς, δηλαδή, κανένας από τους φίλους σας δεν θα μπορεί να βλέπει τι έχετε αναζητήσει.

    Θα έχετε, όμως, την δυνατότητα να διαγράφετε το ιστορικό των αναζητήσεών σας, αν πιστεύετε ότι δεν σας είναι χρήσιμο να κρατάτε ένα τέτοιο αρχείο. Στο ερώτημα «γιατί το facebook το κάνει αυτό» δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε με ασφάλεια. Το πιο απλό που μπορούμε να πούμε είναι γιατί σκέφτηκαν στο Facebook πως αν βλέπετε την ένταση με την οποία παρακολουθείτε ένα άτομο που δεν είναι στις «φίλους» σας, ίσως να το πάρετε λίγο πιο σοβαρά και να σταματήσετε, ή εν τέλει να του «μιλήσετε». Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως οι αναζητήσεις σας καταγράφονται, κάτι που σπάνια σκεφτόσασταν μέχρι τώρα, έτσι δεν είναι;

    Ελπίζουμε το επόμενο βήμα να μην είναι μία επίσημη εφαρμογή σαν αυτές τις αμφίσημες που κυκλοφορούν με τίτλο «δες ποιος βλέπει το προφίλ σου». Αν και πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο θα γίνει. Αλλά αυτό είναι αποκλειστικά η προσωπική μας εκτίμηση.

    Facebook Newsroom

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles