18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το all-in-one HDD docking station που θα σας λύσει τα χέρια!

    Πολλές φορές θα έχετε βρεθεί στη θέση να θέλετε να μεταφέρετε δεδομένα από έναν σκληρό που βρίσκεται μέσα στο case του υπολογιστή σας σε έναν άλλο PC ή απλώς να επιθυμείτε να μετατρέψετε έναν παλιό εσωτερικό σκληρό σε «εξωτερικό». Το all-in-one HDD docking station είναι σίγουρα το καλύτερο «πολυεργαλείο» για την παραπάνω δουλειά και αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία πρόταση εγγυημένης ποιότητας που θα καλύψει και με το παραπάνω όλες τις ανάγκες σας.

    HDD Docking Station 1

    Βασισμένο στη φιλοσοφία του plug ‘n play, οι users μπορούν με χαρακτηριστική ευκολία να «κουμπώσουν» ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε physical hard-drive στην βάση, εύκολα, γρήγορα και προπάντων άνετα, χωρίς να σκοτίζονται για προβλήματα στην αξιοπιστία και στην ταχύτητα της μεταφοράς των δεδομένων. Επιπλέον, το εν λόγω docking station μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρήσιμο και για έναν ακόμη λόγο, καθώς σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε back-up ή cloning των δεδομένων σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

    HDD Docking Station 5

    Το docking station διαθέτει 2 θέσεις για να συνδέσετε HDD SATA 2.5” και 3.5”, ενώ επιπλέον έχει και υποδοχή για σκληρούς παλαιότερης τεχνολογίας IDE (ένα πολύ χρήσιμο feature εάν θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από παλαιότερου τύπου drives και δυσκολεύεστε να βρείτε HDD cases παλαιού τύπου). Το docking station υποστηρίζει USB 3.0 (ενώ είναι συμβατό και με USB 2.0), προσφέροντας ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων που μπορεί να αγγίξει τα 5 GB/s, ενώ παράλληλα προσφέρει και σύνδεση e-SATA.

    HDD Docking Station 3

    HDD Docking Station 4
    Ένα feature του HDD docking station που σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο είναι ότι στο κάτω τμήμα του διαθέτει ενσωματωμένο card reader, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση των περισσοτέρων διαφορετικών τύπων memory cards που κυκλοφορούν στην αγορά (TF, XD, CF/MD, MS και SD).

    HDD Docking Station 2

    Χωρίς αμφιβολία, η βάση σκληρών δίσκων all-in-one docking station είναι μία αξιόπιστη, ποιοτική και εξαιρετικά οικονομική πρόταση που την βρήκαμε από το www.smartkit.gr/!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles