19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έτοιμη η Alpha Lollipop custom ROM της OnePlus!

    Η OnePlus είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες την ανάπτυξη της δικής της custom ROM, μαζί με ένα διαγωνισμό… “ονομασίας” από τους fans της.

    Τώρα, ήρθε η ώρα για μία πρώτη γνωριμία μαζί της, καθώς η OnePlus κυκλοφόρησε την έκδοση “alpha Lollipop” της custom ROM για το “One” smartphone της, η οποία βασίζεται στο stock Android 5.0, χωρίς ωστόσο αυτή τη φορά η Cyanogen να έχει “βάλει” το “χέρι” της.

    oneplus-rom

    Προς το παρόν, η “alpha” version είναι διαθέσιμη για να την κατεβάσετε μόνο, ενώ θα χρειαστεί να κάνετε “wipe” το τηλέφωνό σας για να την εγκαταστήσετε.

    Όπως σημειώνει η εταιρεία, η custom ROM της δεν περιλαμβάνει extra λειτουργίες σε σχέση με τα stock χαρακτηριστικά του AOSP του Lollipop αποτελώντας μία εμπειρία πολύ κοντά στο vanilla Android.

    H OnePlus να σημειώσουμε πως δε συνεργάζεται πλέον με την Cyanogen και τη διάσημη ROM της, με τη δεύτερη να έχει υπογράψει αποκλειστική συνεργασία με την Micromax στην Ινδία. Όσο για την ολοκαίνουρια ROM του Κινέζου κατασκευαστή και την “alpha” version της, μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το πώς να την εγκαταστήσετε στο OnePlusOne σας εδώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles