13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Amazon Prime Air. Νέο spot με τον… Jeremy Clarkson για την υπηρεσία μεταφοράς πακέτων μέσω drones!

    Γνωρίσαμε την υπηρεσία μεταφοράς πακέτων μέσω drones που ετοιμάζει η Amazon και θα ονομάζεται Prime Air για πρώτη φορά στα τέλη του 2013. Τώρα μαθαίνουμε περισσότερα γι’ αυτήν, σε ένα νέο video που ετοίμασε η εταιρεία και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο “πολύς” Jeremy Clarkson του Top Gear.

    amazon prime

    Ο δημοφιλής παρουσιαστής, μετά την αποχώρησή του από το BBC, θα συνεργαστεί πλέον με την Amazon στη νέα του εκπομπή, έτσι θεωρήθηκε ο κατάλληλος για το spot που μας δίνει μία γεύση από τη νέα υπηρεσία παράδοσης πακέτων της αμερικανικής εταιρείας που θα χρησιμοποιεί drones.

    To prototype drone του video μοιάζει με ένα συνδυασμό ελικοπτέρου και αεροπλάνου (σε μινιατούρα προφανώς) που έχει τη δυνατότητα να πετάει για 15 μίλια. Θα μπορεί να ανιχνεύει εμπόδια στο έδαφος και στον αέρα, ενώ, όπως το βλέπουμε, αποτελεί ιδανική επιλογή για παραδόσεις στην ύπαιθρο.

    Όσο για το πότε θα ξεκινήσει η υπηρεσία, έχουμε μέλλον ακόμη, όπως σημειώνει και η ίδια η Amazon, χρειάζεται τη ρυθμιστική στήριξη που απαιτείται από την FAA στις ΗΠΑ για την υλοποίηση του οράματός της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles