20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Amazon έκανε καλύτερη προσφορά από το Netflix και συμφώνησε με το τρίο του Top Gear

    Είναι και επίσημο. Οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May θα επιστρέψουν στις τηλεοπτικές οθόνες με ένα καινούργιο show που θα προβάλλεται στο Amazon Prime. Το τρίο του Top Gear, του πιο διάσημου show αυτοκινήτου στον κόσμο έδωσε τα χέρια με την Amazon αφού η προσφορά της τελευταίας είχε περισσότερα μηδενικά από του Netflix που προσπάθησε πολύ για να κερδίσει την προτίμηση τους.

    may-clarkson-hammond-amazon

    Αν και το ύψος της συμφωνίας δεν έχει γίνει γνωστό, το streaming service λέγεται πως αύξησε κατά πολύ την αρχική του προσφορά για να υπογράψει τους τρεις παρουσιαστές και να αφήσει το Netflix με την παρηγοριά της προσπάθειας. Ποια ήταν η πρώτη δήλωση του Clarkson μετά την συμφωνία και την προοπτική του καινούργιου, δίχως τίτλο ακόμα, show; “Νιώθω σα να βγήκα από ένα παλιό αεροπλάνο και μπήκα σ’ ένα διαστημόπλοιο”.
    O αντιπρόεδρος του Amazon Prime Video EU, Jay Marine είπε πως “εκατομμύρια πελάτες μας είπαν πως ήθελαν να δουν ξανά το τρίο στην οθόνη και εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που το κάναμε πραγματικότητα”.
    Η σειρά που ετοιμάζουν οι τρεις παρουσιαστές θα βγει στον αέρα το 2016 και όπως λέγεται η παραγωγή είναι έτοιμη να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με αυτά που ετοιμάζει για το πλέον αναμενόμενο show της επόμενης χρονιάς. Υπεύθυνος παραγωγής της σειράς θα είναι ο πρώην executive του Top Gear και φίλος του Clarkson, Andy Willman. Και μην περιμένετε να δείτε τον Stig γιατί δεν υπάρχει περίπτωση…
    Η κόντρα πάντως της επερχόμενης σειράς με το ανανεωμένο Top Gear που θα έχει για παρουσιαστή τον Chris Evans και όπως ακούγεται τον οδηγό της F1, Jenson Button αναμένεται να είναι το μεγάλο κλου του 2016.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles