24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    American Pastoral: η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Ewan McGregor

    Οι εταιρίες Lionsgate και Lakeshore Entertainment δημοσιοποίησαν πριν λίγες μέρες το πρώτο trailer της ταινίας American Pastoral, προσφέροντας μια πρώτη ματιά στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ewan McGregor.

    δγφη

    Βασισμένη στο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Pulitzer συγγραφέα, Phillip Roth, η ταινία ακολουθεί μια οικογένεια, της οποίας η φαινομενικά ειδυλλιακή ύπαρξη γκρεμίστηκε από τις κοινωνικές και πολιτικές διαταραχές του 1960.

    Όπως φαίνεται και στο trailer, ο Ewan McGregor  βρίσκεται στον ρόλο του Seymour “Swede” Levov, ένας πρώην θρυλικός αθλητής του λυκείου, που τώρα είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας παντρεμένος με την Dawn (Jennifer Connelly), πρώην βραβευμένο μοντέλο. Όμως οι αναταραχές διεισδύουν μέσα στην όμορφη ζωή του Swede. Όταν η αγαπημένη του κόρη, Merry (Dakota Fanning), εξαφανίζεται, αφού έχει κατηγορηθεί για μια άγρια πράξη πολιτικής  τρομοκρατίας, ο Swede αφιερώνει τη ζωή του στην αναζήτηση της για να ενώσει πάλι την οικογένεια του. Αυτά που ανακαλύπτει τον συγκλονίζουν, τον αναγκάζουν να ψάξει βαθύτερα και να αντιμετωπίσει το χάος που υπάρχει γύρω του.

    Το καστ του American Pastoral περιλαμβάνει επίσης τους David Strathairn, Peter Riegert, Uzo Aduba καιValorie Curry.

    Η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles