11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    American Sniper: Η νέα ταινία του Clint Eastwood με τον Bradley Cooper

    Παρά τα χρονάκια του ο Clint Eastwood συνεχίζει ακάθεκτος να σκηνοθετεί ταινίες, με το American Sniper να είναι η τελευταία του δουλειά. Το στρατιωτικό αυτό δράμα βρίσκει τον Bradley Cooper να ερμηνεύει τον πλέον ικανό ελεύθερο σκοπευτή στην ιστορία του αμερικανικού στρατού.

    american sniper

    Ο “Chris Kyle” λοιπόν θα φτάσει στο Ιράκ με μοναδικό σκοπό να προστατέψει κάθε αμερικανό στρατιώτη. Τα κατορθώματά του θα αρχίσουν πολύ γρήγορα να εξαπλώνονται και η φήμη του θα φτάσει σε όλο το μέτωπο του πολέμου. Τόσο πολύ που σύντομα θα είναι γνωστός ως “Legend”. Την ίδια ώρα όμως εκείνος προσπαθεί να ισορροπήσει την προσωπική του ζωή και να συνεχίσει να είναι καλός σύζυγος και πατέρας χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, ενώ ο εχθρός καταστρώνει τα δικά του σχέδια για να τον εξουδετερώσει.
    Αφού τελικά θα τελειώσει την πολύ δύσκολη αποστολή του στο Ιράκ, δεν θα βρει αυτό που περίμενε όταν θα επιστρέψει στη γυναίκα (Sienna Miller) και το παιδί του…
    H ταινία θα βγει σε λίγες αίθουσες στην Αμερική στις 25 Δεκεμβρίου, αλλά αναμένεται να κάνει comeback από 16 Ιανουαρίου 2015.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles