14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Amplicity Anywhere… Το pocket PC που το νοικιάζεις (CES 2015)!

    Μία εταιρεία που ονομάζεται The Hive ξεκίνησε πρόσφατα να τρέχει μία επαναστατική για τα δεδομένα του computing υπηρεσία, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους χρήστες να νοικιάσουν το Amplicity Anywhere, ένα μικροσκοπικό pocket PC το οποίο προορίζεται για τους επαγγελματίες χρήστες που ασχολούνται ενεργά με τη διαχείριση γραφικών και εφαρμογών στον τομέα της επεξεργασίας εικόνας.

    hive-amplicity-dock-2015-01-05-01

    Το Amplicity Anywhere που διαθέτει το μέγεθος ενός μεγάλου smartphone, μπορεί να ενοικιαστεί με μία τιμή στα 99$ για έξι μήνες και είναι μία συσκευή που προσφέρει στους ενδιαφερόμενους users μία σειρά από εφαρμογές της Adobe που σχετίζονται με την  επεξεργασία γραφικών και εικόνων. Η συγκεκριμένη συσκευή στοχεύει στο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των πιο casual επαγγελματιών users, οι οποίοι ασχολούνται με την επεξεργασία εικόνας. Για αυτό και τα tech specs του, σίγουρα δεν είναι και state-of-the art, με το Amplicity Anywhere να διαθέτει: επεξεργαστή Intel Atom M, 4GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, όπως επίσης και 1TB σε cloud storage. Για το λόγο ότι το παραπάνω configuration μπορεί να αποδειχθεί ανεπαρκές για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, η Hive σκοπεύει στο κοντινό μέλλον να ρίξει στη αγορά και μία πιο “ενισχυμένη έκδοση“, η οποία όμως για το ίδιο χρονικό διάστημα ενοικίασης θα στοιχίζει κοντά στα 399$. Η ιδέα της ενοικίασης εξοπλισμού σίγουρα δεν έχει πρακτικά οφέλη για τους απλούς χρήστες, ωστόσο για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει μία μίνι-επιχείρηση πάνω στον τομέα του photo και video editing και λόγω οικονομικών δυσχερειών δεν μπορεί στα πρώτα στάδια της να την εξοπλίσει με τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, σίγουρα η πρόταση της Hive μπορεί να βοηθήσει και να λύσει τα χέρια των οικονομικά ασθενέστερων.

    Τα Amplicity Anywhere Pocket PCs πρόκειται να κάνουν την εμφάνιση τους στην άνοιξη του 2015 (basic μοντέλο), ενώ το πιο εξελιγμένο και ταχύτερο μοντέλο υπολογίζεται να κυκλοφορήσει κοντά στο καλοκαίρι.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles