24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ανακάλυψε τον δικό σου Patronus στο ανανεωμένο site του Pottermore!

    Το Pottermore, η εταιρία της J.K. Rowling που ασχολείται με την ψηφιακή έκδοση, την διασκέδαση και τα νέα, είναι στην ουσία μια παγκόσμια ψηφιακή έκδοση του Μαγικού Κόσμου του Harry Potter και της J.K. Rowling. Η ιστοσελίδα pottermore.com, που αποτελεί την ψηφιακή καρδιά του Μαγικού Κόσμου της J.K. Rowling, είναι αφιερωμένη στο ξεκλείδωμα της δύναμης της φαντασίας. Το site προσφέρει νέα, κουίζ και άρθρα, νέα και παλιά, από την J.K. Rowling.

    patronus

    Η τελευταία προσθήκη στο site του Pottermore, το όλο και αυξανόμενο “σπίτι” του Harry Potter που έχει συναρπάσει όλους τους φαν τους διάσημου μάγου, είναι ένα κουίζ σχεδιασμένο από την J.K. Rowling, το οποίο σου λέει ποιο είναι το δικό σου Patronus.

    Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, το Patronus είναι ένα ξόρκι που πραγματοποιείται από μια χαρούμενη σκέψη και την φράση “Expecto patronum!” Το Patronus παίρνει την μορφή ενός ασημο-μπλε ζώου που σε προστατεύει ενάντια στην καταθλιπτική μανία που σου καταστρέφει την ψυχή, η οποία προκαλείται από την επαφή με τους  Dementors.

    Το τεστ στο Pottermore, όπως όλα τα κουίζ στο Pottermore, είναι πολλαπλής επιλογής. Όμως αντί να απαντήσεις σε μια ερώτηση, πετάγονται δυο ή τρεις λέξεις και έχεις λίγο χρόνο νια επιλέξεις μια ενστικτωδώς. Δεν χρειάζεται καθόλου σκέψη. Το κουίζ, ζουμάρει σε ένα animated δάσος πριν από κάθε ερώτηση, που κάνει την όλη εμπειρία ατμοσφαιρική και μαγική!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles