17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε νέα δυναμική τριπλέτα smartphones από την LeEco!

    Η LeEco είναι μία κινεζική εταιρεία, η οποία έχει αρχίσει να κάνει ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία της στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας ρίχνοντας το βάρος σε συσκευές που ξεχωρίζουν για τα high-end χαρακτηριστικά και την εξαιρετικά προσιτή τιμή τους. Πρόσφατα, η κινεζική εταιρεία παρουσίασε μία νέα τριπλέτα συσκευών, η οποία είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των users που αναζητούν το κάτι παραπάνω, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.

    LeEco devices (1)

    Ξεκινώντας πρώτα με το LeEco Le Max 2, εδώ έχουμε να κάνουμε με τη νέα θεωρητικά ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας, η οποία (κρατηθείτε…) έρχεται με 6GB RAM! Τo Le Max 2 διαθέτει QHD οθόνη στις 5.7 ίντσες (1440×2560 pixels), ενώ στην καρδιά του χτυπάει ένας πανίσχυρος Snapdragon 820. Φυσικά το Le Max 2 «φοράει» Android Marshmallow 6.0 και όσον αφορά το storage του υπάρχουν δύο επιλογές στα 32 και 64GB (με την option των 32GB να έρχεται όμως 3GB μνήμης RAM). Εξυπακούεται ότι η LeEco δεν ξέχασε τους λάτρεις των mobile φωτογραφήσεων, προσφέροντας κάμερα με 21MP (IMX230 sensor) και  phase detection AF, ενώ υπάρχει και μία selfie cam με ανάλυση φωτογραφιών στα 8MP. Επιπλέον διαθέτει μπαταρία στα 3.100mAh, υποστηρίζοντας τεχνολογία Quick Charge 3.0, αλλά και USB Type-C.

    LeEco devices (1)

    To δεύτερο της παρέας είναι το LeEco Le 2 Pro, το οποίο έρχεται με οθόνη στις 5.5 ίντσες (ανάλυση στα 1080p) και στα ενδότερα δεσπόζει ένα MediaTek Helio X25 chipset με 4GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Όπως και το μεγαλύτερο «αδερφάκι» του έτσι και αυτό τρέχει Android 6.0 και η κάμερα του είναι ίδια με το Le Max 2 μόνο που δεν υποστηρίζει Optical Image Stabilization. Επίσης, το Le 2 Pro διαθέτει και αυτό με τη σειρά του USB Type-C και υποστηρίζει όλα τα connectivity features του Le Max 2. Ο «βενιαμίν» της παρέας θα είναι το LeEco Le 2 μπορεί να είναι υποτίθεται το μικρότερο μοντέλο, ωστόσο έρχεται με οθόνη στις 5.5 ίντσες (στα 1080p), ενώ παράλληλα βασίζεται στο MediaTek Helio X20 chipset με 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Το Le 2 διαφέρει στα της κάμερας, καθώς υποστηρίζει main κάμερα στα 16MP και μία 8άρα selfie cam, ενώ υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία στα 3.000mAh με δυνατότητα για fast-charging και θύρα USB Type-C!

    LeEco devices (2)

    Το Le Max 2 θα στοιχίζει κοντά στα 285 ευρώ για την έκδοση των 3GB RAM/32GB, ενώ το ανώτερο μοντέλο (6GB/64GB) θα απαιτεί από τον χρήστη 340 ευρώ. Το Le 2 Pro θα στοιχίζει 205 ευρώ, ενώ τέλος το φθηνότερο Le 2 δεν θα ξεπερνάει τα 150 ευρώ…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles