22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αναλυτής “ρίχνει την ευθύνη” για τα προβλήματα του Note 7 στην… υπερβολική καινοτομία του

    Μπορεί η φασαρία για την υπόθεση του Galaxy Note 7 να έχει φτάσει σε όλο τον πλανήτη, στη Samsung όμως οι πληροφορίες θέλουν τους μηχανικούς της να έχουν ένα… διαφορετικό πρόβλημα, να μην γνωρίζουν πώς και γιατί υπάρχει το πρόβλημα. Η εταιρεία δε γνωρίζει, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, γιατί τα τηλέφωνά της παίρνουν φωτιά, παρά το ότι 100άδες υπάλληλοι της εργάζονται πάνω στην αντιμετώπιση του ζητήματος.

    samsung-galaxy-note-7

    Αρχικά θεωρήθηκε ότι φταίνε οι μπαταρίες της SDI (θυγατρικής της Samsung), προβλήματα υπήρχαν όμως και στα μοντέλα αντικατάστασης. Κι ενώ ενσωμάτωναν μπαταρίες από άλλο προμηθευτή, το ζήτημα συνέχιζε να υφίσταται και είχαμε εκ νέου εκρήξεις και περιστατικά προβλημάτων. Αποτέλεσμα η πλήρης απόσυρση της συσκευής από την αγορά.

    Τι φταίει όμως; Ο Park Chul-wan, πρώην διευθυντής του Center for Advanced Batteries στο Korea Electronics Technology Institute ανέφερε στη New York Times, αφότου είδε έγγραφα της κορεατικής ρυθμιστικής αρχής και μίλησε με μηχανικούς της Samsung.

    Ήταν πολύ γρήγορο το να κατηγορήσουμε τις μπαταρίες… Νομίζω ότι δεν υπήρχε κάτι λάθος μ’ αυτές ή δεν ήταν το κύριο πρόβλημα”, σημείωσε επισημαίνοντας την πολυπλοκότητα των συσκευών ως λόγο για το γιατί έγιναν επικίνδυνες.

    “Το Note 7 έχει περισσότερες δυνατότητες και είναι πιο περίπλοκο από οποιαδήποτε άλλο smartphone έχει κατασκευαστείΣε έναν αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει το iPhone, η Samsung φαίνεται να το εξόπλισε με τόση καινοτομία που έγινε… ανεξέλεγκτο”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles