18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αναβάθμιση σε Android 4.2.2 για το HTC One

    Η αναβάθμιση σε Android 4.2.2 για το HTC One είναι γεγονός. Το μέγεθος της ενημέρωσης είναι πάνω από 400MB και είναι διαθέσιμη για τους κατόχους του HTC One παγκοσμίως.

    Μαζί με την αναβάθμιση έρχονται και αρκετές βελτιώσεις στο UI της συσκευής, Sense 5, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται ενημερώσεις για την launcher bard, τις quick settings ενώ επίσης η διάταξη των widgets στο σχετικό panel είναι διαφορετική.

    htc_one

    Επίσης περιλαμβάνεται το Android Daydream mode. Στην status bar επίσης περιλαμβάνεται επιτέλους το ποσοστό της μπαταρίας που έχει στην διάθεση του ο χρήστης του HTC One. Αν κρατήσετε πατημένο το Home button, “ξυπνάει” η λειτουργία για την πρόσβαση στα μενού ενώ το Google Now εμφανίζεται αν κάνετε swipe up στο home button.

    Το BlinkFeed επίσης έχει βελτιωθεί για να υποστηρίζει και το Instagram ενώ βελτιώσεις υπάρχουν και στο HTC Zoe αλλά και γενικότερα στην κάμερα, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης AF/ AE. Επίσης, οι κάτοχοι του One θα διαπιστώσουν σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις στην οθόνη κλειδώματος, που μπορεί να δεχτεί widgets.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles