15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Προβλήματα με το Android 4.3 update για τα Galaxy S3

    Μόλις πριν 2 μέρες αναφέραμε πως η αναβάθμιση του Galaxy Note 2 σε Android 4.3 ήταν επικείμενη, ενώ μόλις είχε ξεκινήσει η OTA (over-the-air) αναβάθμιση του Galaxy S3. Δυστυχώς, όπως φαίνεται, δε θα συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς εντοπίστηκαν σοβαρά προβλήματα με το update του S3, αναγκάζοντας τη Samsung να διακόψει την αναβάθμισή του και να αναβάλλει αυτή του Note 2.

    android43problems1

    Πιό συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες είδαν το S3 τους να μην αποκρίνεται σωστά μετά την αναβάθμιση, την lock screen να «κολλά» και τη μπαταρία τους να εξαντλείται ταχύτατα. Αναφέρθηκαν και άλλα προβλήματα όπως την ανάγκη για επανεκκίνηση της συσκευής μετά από παγώματα του λειτουργικού και απώλεια της σύνδεσης Wi-Fi ανά διαστήματα. Μετά από τα παραπάνω η Samsung διέκοψε τη διάθεση της έκδοσης 4.3 και προληπτικά ανέβαλλε το OTA update και για το Note 2.

    Σημειωτέον πως αρκετοί χρήστες τρέχουν ήδη την επίσημη έκδοση 4.3 Jelly Bean στο Note 2 τους χωρίς προβλήματα, καθώς είχε διαρρεύσει στο Internet πριν αρκετό καιρό, όμως η Samsung επέλεξε να μην προχωρήσει με την διάθεσή της μετά την δυσάρεστη εμπειρία του Galaxy S3.

    android43problems2

    Μένει να δούμε εάν η εταιρεία θα επιχειρήσει να διορθώσει τα προβλήματα και να επανακυκλοφορήσει το 4.3 Android για τις δύο συσκευές, ή αν θα το προσπεράσει και θα μεταβεί κατ’ευθείαν στην έκδοση 4.4 (KitKat) που ήδη κάνει την εμφάνισή της σε ορισμένα μοντέλα (π.χ. Nexus 7 και 10).

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    12 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles