13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Android 5.0 Lollipop, σε πλειάδα συσκευών της Motorola!

    Το είχαμε αναφέρει και χθες και, πέρα του ότι επιβεβαιώθηκε, σε κάθε περίπτωση έχει την ξεχωριστή σημασία του. Όσοι δεν έχουν πιστέψει τελευταία στις συσκευές της Motorola, που πλέον είναι ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες, και όσοι δεν έχουν ανακαλύψει το “best value for money” Moto G αλλά και το “δυνατό” Moto X (πλέον και σε νέες εκδόσεις), έχουν μία ευκαιρία ακόμη να την προσέξουν, μετά την ανακοίνωση πως πλειάδα από συσκευές της θα λάβουν το νέο Android 5.0 Lollipop!

    Δε θα λάβει μόνο το κατασκευασμένο από τη Motorola, Nexus 6, το νέο Android 5.0 Lollipop, αλλά και πολλές ακόμη συσκευές της!

    Έτσι, λοιπόν, τα Moto X (πρώτης και δεύτερης γενιάς), Moto G (πρώτης και δεύτερης γενιάς), Moto G με LTE, Moto E, Droid Ultra, Droid Maxx και Droid Mini θα λάβουν το Lollipop και θα εκμεταλλευτούν το σύνολο των χαρακτηριστικών του. Εντυπωσιακό το γεγονός πως το νέο Android θα φτάσει ακόμη και στο Moto E, φέρνοντας τα καλούδια της Google και της νέας έκδοσης του λειτουργικού της σε μία πολύ οικονομική πρόταση.

    Well done, Motorola!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles