13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αύξηση 12% του Android στην Ελλάδα. 30% των Ελλήνων κατόχων κινητού, διαθέτουν smartphone

    smartphones-thumb

    Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το Infocom.gr, το 30% των Ελλήνων που κατέχουν κινητό, διαθέτει smartphone, ποσοστό διείσδυσης που δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι ιδιαίτερα υψηλό, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ευρωπαϊκός μέσος όρος έχει ξεπεράσει το 50% από τον περασμένο Νοέμβριο.

    Ενδιαφέρον είναι πως το 50% των πωλήσεων smartphone στην Ελλάδα αφορούσε συσκευές που κοστίζουν λιγότερο από 150 ευρώ, ενώ το 16% προτίμησε πιο high-end συσκευές, που κοστίζουν περισσότερα από 500 ευρώ, πράγμα που δείχνει την συμπεριφορά μας εν μέσω οικονομικής κρίσης.

    Πάντως, όσον αφορά τα λειτουργικά, για την χρονιά που πέρασε στην Ελλάδα, κερδισμένο φαίνεται να είναι το Android με αύξηση στις πωλήσεις κατά 12%. Τα iPhone παρουσίασαν πτώση κατά 11%, ενώ σημαντική πτώση στης πωλήσεις παρουσίασαν τα BlackBerry και Symbian, με ενίσχυση της παρουσίας των Windows Phone συσκευών.

    Άρα… το 30% έχουμε smartphones πια και το 2012 αγοράσαμε περισσότερο Android. Τι λέτε ότι θα γίνει το 2013; Τι θα αγοράσετε και πόσο είστε διατεθειμένοι να το πληρώσετε;

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles