21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κάποιος έφερε το Android L Keyboard με το νέο Material Design στο Google Play!

    Στο Google I/O 2014, η κυρίαρχη ανακοίνωση ήταν η επόμενη έκδοση του Android. Το preview του Android L, μαζί με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Google σε Android και Chrome, το Material Design, κέρδισαν τις εντυπώσεις των προγραμματιστών στο San Francisco, με το Android L Developer Preview να είναι ήδη διαθέσιμο για download σε Nexus 5 και Nexus 7 devices.

    Ωστόσο, φανταζόμαστε πως οι περισσότεροι από εσάς, είτε δε θέλετε να εγκαταστήσετε μία “preview” έκδοση με αρκετά προβλήματα στις συσκευές σας, είτε απλά δεν… έχετε ένα Nexus 5 ή Nexus 7 για τέτοιου τύπου δοκιμές. Αν, παρ’ όλα αυτά, θέλετε ακόμη να λάβετε μία “γεύση” από το Android L, μπορείτε να ξεκινήσετε από το… πληκτρολόγιο.

    Android L Keyboard Google Play

    Το νέο Android L Keyboard με Material Design είχε αρχικά κυκλοφορήσει για rooted KitKat devices χάρη σε κάποιον από το XDA, τώρα, ωστόσο, έχει γίνει modified ώστε να τρέχει ως μία standalone εφαρμογή και πλέον βρίσκεται στο Google Play από τον Shen Ye που παρουσιάζει τον εαυτό του ως XDA TV producer.

    Αν θέλετε να πειραματιστείτε, απλά εγκαταστήστε το από το Play Store και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες. Πηγαίνετε στα Settings της συσκευής σας, στη συνέχεια στο Language & Input, επιλέξτε το και, για να δείτε τη διαφορετική εμφάνιση, αλλάξτε οπωσδήποτε το color scheme στα Advanced Settings σε Material. Και κάπως έτσι, μπορείτε να έχετε μία πρώτη γεύση από Android L στην KitKat συσκευή σας (ελέγχοντας τις σχετικές ρυθμίσεις, υποστηρίζονται και οι ελληνικοί χαρακτήρες).

    android-l-keyboard-greek

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles