20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αβέβαιο το μέλλον του Android Silver που ήθελε να φέρει το “Pure Android” σε περισσότερα smartphones

    Το προηγούμενο διάστημα είχαν διαρρεύσει πολλές φήμες σχετικά με το πρόγραμμα Android Silver που σχεδίαζε η Google, σε μία προσπάθεια να φέρει την εμπειρία του Pure Android σε περισσότερες συσκευές… περισσότερων κατασκευαστών.

    android-silver

    Φαίνεται, ωστόσο, πως η προσπάθεια αυτή έχει μπει “στον πάγο”, όπως αποκαλύπτει τώρα το The Information, κυρίως λόγω της αποχώρησης του υπευθύνου της, πρώην Chief Business Officer της Google, Nikesh Arora. Ο Arora είχε αναλάβει την επικοινωνία με κατασκευαστές και retailers σχετικά με το Android Silver, από τον Ιούλιο ωστόσο έχει αφήσει την Google για τη Softbank. Φαίνεται όμως ότι, πέρα από την αποχώρηση του υπευθύνου του project, προβλήματα υπήρχαν και από τις αντιδράσεις των κατασκευαστών στη νέα “ιδέα” της Google, οι οποίες δεν ήταν θετικές σε όλες τις περιπτώσεις.

    Ακόμη και εργαζόμενοι στην Google, πάντως, εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες, για το αν το project μπορεί τελικά να πετύχει, σε κάθε περίπτωση μάλλον δύσκολα θα δούμε το Android Silver στην αγορά σύντομα. Η εποχή των Nexus συνεχίζεται…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles