21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Android Wear 2.0: Αναβάλλεται η κυκλοφορία του για το 2017 και αποκτά δικό του Play Store

    Όπως είναι γνωστό, το Android Wear, αποτελεί αυτή τη στιγμή μια από τις κορυφαίες σε τεχνικά χαρακτηριστικά πλατφόρμες για smartwatches, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε δει νέες υλοποιήσεις. Άλλωστε πριν από λίγους μήνες, είχαμε πληροφορηθεί, ότι οι κατασκευαστές φέτος δε θα κυκλοφορούσαν νέα smartwatches στην αγορά, καθώς ο καθένας για τους δικούς του λόγους, έκρινε πως κάτι τέτοιο ήταν και η σωστή επιλογή για τα δεδομένα της αγοράς. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της Google, η κυκλοφορία του Android Wear 2.0 έχει, πλέον, μετατεθεί για το 2017.

    android-wear-2-developer-preview-3

    Πρόκειται για την ημερομηνία, κατά την οποία το λογισμικό θα ξεκινήσει να διατίθεται στους κατασκευαστές, προκειμένου να αναβαθμίσουν το ήδη υπάρχον hardware αλλά και να κατασκευάσουν τα νέα smartwatches. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι θα λάβει και το δικό του Play Store, το οποίο όχι μόνο θα είναι σε θέση να τρέχει πάνω σε Android Wear watches, αλλά παράλληλα θα επιτρέπει την προβολή των apps και των «watch faces» στο ρολόι. Ως εκ τούτου δε θα είστε αναγκασμένοι να προβείτε στο download του αποκαλούμενου «companion app» για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την Android Wear έκδοση της εφαρμογής.

    Ας παρακολουθήσουμε σε αυτό το σημείο τη δήλωση της ίδιας της εταιρείας:

    «Ρωτήσαμε να μάθουμε από τους προγραμματιστές τι επιζητούν περισσότερο από το Android Wear και μας απάντησαν ότι θέλουν να προσφέρουν τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν εύκολα εφαρμογές. Επομένως, διεξάγουμε κάποιες μελέτες με χρήστες προκειμένου να μπορέσουμε να δούμε τον τρόπο με τον οποίο περιμένουν να ανακαλύψουν νέα apps. Η απάντησή τους, ήταν πως επιθυμούσαν τη δυνατότητα εξερεύνησης των apps απευθείας από το smartwatch. Και εδώ έρχεται το Playstore για Android Wear να προσφέρει τη λύση».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles