19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πλέον ξέρουμε ποιον ρόλο παίζει ο Andy Serkis στο Star Wars: The Force Awakens

    Σιγά σιγά γίνονται όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για το τεράστιο project του Star Wars: The Force Awakens που δουλεύει εδώ και τόσο καιρό ο J.J. Abrams, η παραγωγή που περιμένει με τρομερή ανυπομονησία το κινηματογραφικό κοινό. Είδαμε τα teaser, είδαμε τα trailer, είδαμε τον Harrison Ford να επιστρέφει, είδαμε τις νέες αφίξεις στα ρομπότ, και σήμερα μάθαμε (περίπου…) πως θα κουμπώσει στην ταινία ο ένας και μοναδικός Andy Serkis.

    Snoke

    Η παραπάνω φωτό που ανέβηκε στο επίσημο site του Star Wars προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού, αφού μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε πολλά ως προς τον ρόλο του Serkis στο φιλμ, μόνο πως ήταν εκείνος που είχε κάνει το voiceover στο πρώτο trailer. Η εικόνα που ανέβηκε από την Annie Leiboviz η οποία έχει μία μακρά ιστορία πίσω της από φωτογραφήσεις στα σετ του Star Wars, συνδυάστηκε με την αποκάλυψη πως ο Serkis θα υποδυθεί, τι άλλο, έναν motion-capture χαρακτήρα που θα έχει το όνομα Supreme Leader Snoke.
    Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησαν οι υποθέσεις για το τι μπορεί να κάνει αυτός ο τύπος, με τους περισσότερους να υποστήριζουν πως θα είναι villain και πιθανότατα ο αρχηγός της The First Order, της ομάδας που εξελίχθηκε μετά το Empire.
    Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα… κάντε υπομονή μαζί μας γιατί μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου και την προβολή της ταινίας όλο και κάτι άλλο θα έχει έρθει στην επιφάνεια.

    Πηγή: StarWars.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles