17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Angry Birds Movie. Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer!

    Ήταν λογικό (και αναμενόμενο) ότι τα Angry Birds κάποια στιγμή θα κατέληγαν στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου. Παρόλο που τα «θυμωμένα πουλιά» βρίσκονται σε μία μάλλον πτωτική πορεία (κάπως το Angry Birds 2 διόρθωσε την κατάσταση), η Rovio ποντάρει πολλά στην επιτυχία του Angry Birds movie για να γεμίσει τα ταμεία της. Μάλιστα, για να ζεστάνει τους fans κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της animated ταινίας.

    Angry-Birds-Movie-2016-Teaser-Image-1024x616

    Τα γεγονότα της κινηματογραφικής μεταφοράς των Angry Birds λαμβάνουν χώρα σε ένα απομονωμένο νησί, στο οποίο κατοικούν διαφορετικά είδη πουλιών. O πρωταγωνιστής Red μαζί με τους φίλους του Chuck και Bomb δείχνουν ανήμποροι να ελέγξουν το θυμό τους και να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, για αυτό και μοιάζουν να είναι ξεκομμένοι από τις υπόλοιπες ομάδες πουλιών. Ωστόσο, όταν τα πράσινα γουρούνια επιχειρήσουν να κατακτήσουν το νησί των Angry Birds, τότε o υπέρμετρος θυμός που νιώθουν, μάλλον θα χρησιμεύσει στους τρεις φίλους… Τις φωνές τους στο Angry Birds movie δανείζουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί (στο καστ περιλαμβάνονται οι Peter Dinklage, Kate McKinnon, Bill Hader, Jason Suidekis, Josh Gad, Danny McBride κ.α.) και η έξοδος της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες να τοποθετείται στα τέλη Μαΐου. Απολαύστε το trailer παρακάτω…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles