22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πολύωρη επίθεση των Anonymous στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

    Για αρκετές ώρες εχθές το βράδυ, αλλά και το βράδυ της Τετάρτης, το site της Χρυσής Αυγής, www.xryshaygh.com, έγινε στόχος επιθέσεων μέσω της μεθόδου Distributed Denial of Service (DDoS) από τους Anonymous.

    Ο «στόχος» μπορεί να δόθηκε από Έλληνες Anonymous, αλλά στις επιθέσεις συμμετείχαν και υποστηρικτές της κολεκτίβας από διάφορα μέρη του κόσμου. Αποτέλεσμα των επιθέσεων ήταν για αρκετές ώρες το site της οργάνωσης Χρυσή Αυγή να είναι «κάτω», όπως αποδεικνύεται και από σχετικό βίντεο από την στιγμή της επίθεσης που κυκλοφόρησε στο Youtube, αλλά και στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα.

    Ο λόγος που στοχοποιείται η οργάνωση Χρυσή Αυγή από τους Anonymous δεν είναι άγνωστος. Εδώ και αρκετούς μήνες η ιντερνετική κολεκτίβα έχει δηλώσει την αντίθεσή της στην δραστηριοποίηση της Χρυσής Αυγής στα πολιτικά πράγματα και δεν είναι πολύς καιρός που μέσα στα πλαίσια της #OpSunburn είχαν διαρρεύσει και αρκετά στοιχεία για βουλευτές πια στου κόμματος, όχι και τόσο κολακευτικά, μετά από παραβίαση των ηλεκτρονικών συστημάτων της οργάνωσης.

    Εκτίμησή μας είναι πως θα συνεχίσουν οι επιθέσεις των Anonymous εναντίον της Χρυσής Αυγής, καθώς οι επιχειρήσεις #OpSunBurn και #OpAntifa βρίσκονται συνεχώς σε εξέλιξη, δεν ξέρουμε όμως αν θα υπάρξει συνέχεια στην διαρροή στοιχείων από τις επιθέσεις αυτές που πραγματοποιούν οι Anonymous στα υπολογιστικά συστήματα της Χρυσής Αυγής.

    Ευχαριστούμε τους φίλους που μας κοινοποίησαν το φωτογραφικό υλικό.

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles