20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ένας ακόμη τραγικός θάνατος λόγω… selfie! Αυτή τη φορά τον άτυχο user πάτησε το τρένο!

    Που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για να τραβήξει μία selfie; Δυστυχώς όπως έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν μπορεί να φτάσει ακόμη και στο… θάνατο! Πρόσφατα, είχαμε ένα ακόμη τραγικό συμβάν (στις Η.Π.Α αυτή τη φορά), όπου ένας άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του πάνω στην προσπάθεια του να τραβήξει μία “αψεγάδιαστη” selfie!

    Selfie train

    Το δυστύχημα συνέβη κοντά στη επαρχιακή πόλη Kalama της πολιτείας της Washington και σύμφωνα με τον τοπικό σερίφη ο άτυχος άνδρας μαζί με τη σύζυγο του σταμάτησε να τραβήξει φωτογραφίες με το κινητό του ακριβώς στις γραμμές του τρένου. Μάλιστα, για να προσθέσει μεγαλύτερο “σασπένς” στην φωτογραφία του είχε τη «φαεινή» ιδέα να τραβήξει τη διερχόμενη αμαξοστοιχία. Μία στιγμή απροσεξίας βέβαια ήταν αρκετή για να γίνει το κακό, καθώς ο άτυχος άνδρας δεν υπολόγισε σωστά και δεν αντιλήφθηκε το τρένο που ερχόταν κατά πάνω του από την άλλη πλευρά των γραμμών! Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, ενώ και η σύντροφος του τραυματίστηκε σοβαρά. Αυτό το τραγικό συμβάν έρχεται να προστεθεί στη λίστα και των περιστατικών που δυστυχώς μεγαλώνει, καθώς πολλοί ακόμη απρόσεκτοι users έχουν τραυματιστεί ή ακόμη και χάσει τη ζωή τους στην προσπάθεια να τραβήξουν μία selfie. Ωραίες οι selfie φωτογραφήσεις, όμως και λίγη παραπάνω προσοχή δε βλάπτει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles