21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ανταγωνιστή του Apple TV ετοιμάζει η Amazon;

    Η Amazon ετοιμάζεται να εισχωρήσει και στο… σαλόνι σας. Ο “γίγαντας” της online λιανικής πώλησης αναπτύσσει, σύμφωνα με το Bloomberg, ένα set-top box, το οποίο θα κάνει streaming video μέσω του Διαδικτύου, στη λογική των Apple TV και Google TV.

    jeff-bezos

    Στις online υπηρεσίες της Amazon, περιλαμβάνεται ήδη ένα μεγάλο φάσμα τηλεοπτικού και video περιεχομένου έτσι ένα set-top box είναι προφανές ότι αποτελεί ένα τέλειο συμπλήρωμα γι’ αυτές.

    Δε γνωρίζουμε τίποτα ακόμη για το λογισμικό που θα περιλαμβάνει, αν και πιθανότατα θα ενσωματώνει ένα “video on demand store” με νέες ταινίες και TV shows από διάφορους συνεργάτες περιεχομένου, ενώ θα είναι διαθέσιμη ίσως και η υπηρεσία Amazon Instant Video.

    Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα ενσωματώνει το Amazon App Store, ίσως όμως διαθέτει μία προσαρμοσμένη έκδοση του Android, όπως, άλλωστε, συμβαίνει και με τα Kindle products της εταιρείας.

    Αν και δεν έχουμε ακόμη επίσημη ενημέρωση για τη συσκευή, οι φήμες λένε ότι θα είναι έτοιμη το φθινόπωρο.

    Για να δούμε, λοιπόν, πέρα από τις πληροφορίες για κυκλοφορία… smartphone, η Amazon ετοιμάζει όντως κάτι ακόμη σχετικό με το hardware;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles