19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αντεπίθεση της Samsung που τα βάζει με τη Huawei για παραβίαση έξι πατεντών!

    H Huawei είχε καταθέσει αγωγή εναντίον της Samsung το Μάιο, κατηγορώντας την κορεατική εταιρεία για παραβίαση κάποιων από τις πατέντες της που σχετίζονται με το 4G. Τώρα, σύμφωνα με το Reuters, έρχεται η σειρά τη Samsung να απαντήσει, βάζοντάς τα με τη Huawei για έναν παρόμοιο λόγο.

    samsung-huawei

    Οι Κορεάτες κατηγορούν τη Huawei καταθέτοντας αγωγή στη χώρα της (την Κίνα) πριν μερικές εβδομάδες για παραβίαση έξι πατεντών.  Εκπρόσωπος της,  μάλιστα, σημείωσε σχετικά ότι η εταιρεία προσπάθησε να “λύσει το θέμα φιλικά”, αλλά δεν επεκτάθηκε στο θέμα της πνευματικής ιδιοκτησίας που επηρεάζεται.

    Η Huawei δεν είχε ζητήσει χρήματα στη δική της αγωγή, αντίθετα είχε ζητήσει μία συμφωνία cross-licensing σχετικά με τις πατέντες.

    Όπως ωστόσο δηλώνει στο Reuters ο αναλυτής Lee-Do-hoon η Samsung φαίνεται ότι επίσης δεν ψάχνει χρήματα από τη δική της αγωγή. Ο ίδιος σημειώνει οι δύο πλευρές ίσως έχουν απώτερα κίνητρα: Η Huawei να ενισχύσει τη φήμη της (έχοντας ως παράδειγμα τη δικαστική διαμάχη Apple και Samsung που λειτούργησε ως διαφήμιση για τη δεύτερη) και η Samsung να αναγκάσει τη Huawei να διευθετήσει το ζήτημα που έχει προκύψει το συντομότερο δυνατό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles